Forum » Pomoč in nasveti » ZTE mf622
ZTE mf622
IksPEEkju ::
Pozdrav,
Imam oz. sosedi imajo problem z mobilnim internetom ZTE mf622 (mobitel). Sam usb modem bi naj sam naložil potrebne driverje za naložitev. Tega ne stori, namreč javi da manjkajo datoteke oz fajli, tako da modema nikakor ne prepozna, namreč v orodni vrstici vse skoz piše nobena povezava ni na voljo.
Iskal sem driverje za windows 7, samo brez uspeha.
Ima kdo tak modem, kaj storiti?
Hvala za odgovor
Pozdravljeni
edit:
Imam oz. sosedi imajo problem z mobilnim internetom ZTE mf622 (mobitel). Sam usb modem bi naj sam naložil potrebne driverje za naložitev. Tega ne stori, namreč javi da manjkajo datoteke oz fajli, tako da modema nikakor ne prepozna, namreč v orodni vrstici vse skoz piše nobena povezava ni na voljo.
Iskal sem driverje za windows 7, samo brez uspeha.
Ima kdo tak modem, kaj storiti?
Hvala za odgovor
Pozdravljeni
edit:
- spremenil: IksPEEkju ()
IksPEEkju ::
Našel sem driverje, naložil sem program. Program me je vprašal za pin codo, katero sem vtipkal , ampak še vseeno se ne gre povezat na internet.
napiše : the connecting was terminated by the remote computer
Kaj je potrebno naredit? Še kake druge driverje naložit mogoče? Nisem glih vešč principa delovanja mobilnega interneta, zato prosim za pomoč.
napiše : the connecting was terminated by the remote computer
Kaj je potrebno naredit? Še kake druge driverje naložit mogoče? Nisem glih vešč principa delovanja mobilnega interneta, zato prosim za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IksPEEkju ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok preko optikeOddelek: Zvok in slika | 1094 (585) | damirez |
» | problem z radeon hd 7870Oddelek: Strojna oprema | 637 (520) | D3m |
» | RAID samo na kratkoOddelek: Strojna oprema | 1059 (810) | c3p0 |
» | Laptop-gonilnikiOddelek: Programska oprema | 1443 (1317) | toxius |
» | Pekač ne zapeče cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1731) | cash1970 |