Forum » Kaj kupiti » Razlika med Intel Core2Duo in Intel Pentium Core2Duo
Razlika med Intel Core2Duo in Intel Pentium Core2Duo
casar53 ::
Kupujem nov prenosni računalnik:D sedaj pa me zanima kakšna je razlika med procesorjema Intel Core2Duo in Intel Pentium Core2Duo??
Lahko mi tudi priporočate kakšen prenosnik znamke Toshiba:D
Povejte še, kaj menite o dvojedernem procesurju, v prenosnikih in ali so ti že zastareli (občasno bi rad poganjal tudi igrice:D) ali pa so še vredu.
Hvala in LP
P.S. - Se opravičujem če kje manjka kakšna vejica:D
Lahko mi tudi priporočate kakšen prenosnik znamke Toshiba:D
Povejte še, kaj menite o dvojedernem procesurju, v prenosnikih in ali so ti že zastareli (občasno bi rad poganjal tudi igrice:D) ali pa so še vredu.
Hvala in LP
P.S. - Se opravičujem če kje manjka kakšna vejica:D
Zheegec ::
Misliš med Pentium Dual core in Core2Duo? Core2 Duo je malo hitrejši pri isti frekvenci (predpomnilnik), podpira strojno virtualizacijo. Pentium dual core T4x00 serija in novejši so 64-bit, prejšnji Pentium Dual-core pa ne.
Za igre je bistveno bolj pomembna grafična kartica - kakšna Radeon HD4650 bo primerna recimo.
Za igre je bistveno bolj pomembna grafična kartica - kakšna Radeon HD4650 bo primerna recimo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel dual core 5300 - dual core ali core 2 duo?Oddelek: Strojna oprema | 1585 (1420) | moat |
» | pentium dual core vs core2duoOddelek: Kaj kupiti | 5443 (4668) | Steinkauz |
» | intel core 2duoOddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (1055) | skuby |
» | PENTIUM d ali CORE2 duo??Oddelek: Strojna oprema | 1863 (1328) | Čmrlj |
» | Intel Core2 Duo E6300 vprašanjeOddelek: Strojna oprema | 3019 (2038) | schwabspenk |