Forum » Programiranje » Pomoč pri izdelavi seminarske. :-$
Pomoč pri izdelavi seminarske. :-$
fakmarjana ::
Pozdravljeni !
Pri predmetu računalniško podprto načrtovanje vodenja moramo narediti seminrasko nalogo. Moj naslov seminarske naloge se glasi: Simulacija sistemov digitalne logike v Simulinku.
Ker sem popolnoma v temi bi prosil kakega poznavalca matlaba da mi pomaga. Lahko tudi preko maila marko.bratusa@amis.net , ali na zs.
Navodila za seminarsko:
Cilj naloge je proučiti Simulink s stališča možnosti izdelave sistemov digitalne logike. Pri tem so poleg
orodja Stateflow mišljeni tudi namenski bloki v Simulinku (flip‐flopi, logična vrata, bitne operacije, …).
Izdelati je potrebno okolje v Simulinku, ki omogoča preizkušanje sistemov digitalne logike in preveriti
možnost ter kvaliteto delovanja programske opreme za samodejno generiranje programske kode v
jeziku C.
V okviru seminarja je potrebno izvesti naslednje naloge:
• Proučitev dokumentacije o blokih digitalne logike in orodju Stateflow.
• Izdelava okvira bloka (template) v Simulinku, v katerega lahko vključujemo lastne digitalne
funkcije (generiranje kombinacij vhodov, prikazi, …).
• Izdelava primera uporabe.
• Izdelava kratkih navodil za uporabo.
Pri predmetu računalniško podprto načrtovanje vodenja moramo narediti seminrasko nalogo. Moj naslov seminarske naloge se glasi: Simulacija sistemov digitalne logike v Simulinku.
Ker sem popolnoma v temi bi prosil kakega poznavalca matlaba da mi pomaga. Lahko tudi preko maila marko.bratusa@amis.net , ali na zs.
Navodila za seminarsko:
Cilj naloge je proučiti Simulink s stališča možnosti izdelave sistemov digitalne logike. Pri tem so poleg
orodja Stateflow mišljeni tudi namenski bloki v Simulinku (flip‐flopi, logična vrata, bitne operacije, …).
Izdelati je potrebno okolje v Simulinku, ki omogoča preizkušanje sistemov digitalne logike in preveriti
možnost ter kvaliteto delovanja programske opreme za samodejno generiranje programske kode v
jeziku C.
V okviru seminarja je potrebno izvesti naslednje naloge:
• Proučitev dokumentacije o blokih digitalne logike in orodju Stateflow.
• Izdelava okvira bloka (template) v Simulinku, v katerega lahko vključujemo lastne digitalne
funkcije (generiranje kombinacij vhodov, prikazi, …).
• Izdelava primera uporabe.
• Izdelava kratkih navodil za uporabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Embedded design firme v LJ in okoliciOddelek: Programiranje | 2795 (2297) | sandmat |
» | Matlab Simulink projektOddelek: Programiranje | 1895 (1381) | gansta |
» | Težave z MatlabomOddelek: Programska oprema | 1592 (1371) | register |
» | Hitra pomoč - elekt. vezja!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1482 (1054) | rabbit-zek |
» | Košček računalniške zgodovine naprodajOddelek: Novice / Grafične kartice | 1784 (1784) | salesky |