Forum » Kaj kupiti » Katero graficno, zvocno?!?
Katero graficno, zvocno?!?
kuzifix ::
Kupujem neki novga, pa sm rahlo padu vn iz tega kaj je zdej na trgu pa cemu je namenjeno, pa me zanima ktero graficno pa zvocno priporocate (glede na moje zahteve), oz ce vi uporablate kej od navedenga pa ste zadovolni:
Graficna - obvezno TV Out (pa da preverjeno dela dobr; laufu bi na Sony 29" WEGA, pa nocm da izpade ku kak star jajc z 55cm diagonale). Jz sm se nekak ogrevu za kak ATI Radeon 8500 (7500) 64MB DDR, pa za igrce ni treba da je sploh (razn kake Simse:)) ...
Zvocna - do kakih 30, 40k; obavezno digitaln izhod (optika ali coax), zascita pred raznimi motnjami, pa podpora DD 5.1 (bi laufu naprej na Onkyo 575 receiver) ...
Hvala!
Lp
Sašo
Graficna - obvezno TV Out (pa da preverjeno dela dobr; laufu bi na Sony 29" WEGA, pa nocm da izpade ku kak star jajc z 55cm diagonale). Jz sm se nekak ogrevu za kak ATI Radeon 8500 (7500) 64MB DDR, pa za igrce ni treba da je sploh (razn kake Simse:)) ...
Zvocna - do kakih 30, 40k; obavezno digitaln izhod (optika ali coax), zascita pred raznimi motnjami, pa podpora DD 5.1 (bi laufu naprej na Onkyo 575 receiver) ...
Hvala!
Lp
Sašo
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
- spremenil: kuzifix ()
JLP ::
Grafično bi jest Radeon 8500 od ATIja, zvočno pa Hercules Game Theater XP 6.1
Live long and prosper!
rc-car ::
Za grafično se ozri še po kakem novejšem Matroxu (Parhelia).
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Zheegec ::
130 čukov za Perhellio? pa še 70K ni TRENUTNO vredna. Če ne bo za igre kupi Radeon9000 Pro (ki se tudi pri igrah obnese zlo dobr). Pa pocen je, pa ATI je :) Zvočna pa: Hercules Gamessuround Fortissimo Digital Edition (5.1, optični line in - line out)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Golden eye ::
FANTJE n epozabit na GF4 ti4200 ki je dosti boljša od ATI 8500 al pa 9000 pa še boljše DRIVERJE ma!!!
JLP ::
Ja je boljša če špilaš sam igrce. Drugač je blo pa napisan da sploh ne bo za špile velik. Tko da je kle Radeon 8500/9000 al pa kak Matrox velik boljša izbira. Drajverji pa od nVidie tud niso ne vem kaj. Bolj so mi všeč od ATIja in Matroxa.
Live long and prosper!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JLP ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Project IGI 2 problemOddelek: Igre | 1109 (901) | bostjan11s |
» | Nakup graficneOddelek: Kaj kupiti | 1787 (1176) | urosh |
» | Katero grafično....?Oddelek: Kaj kupiti | 1557 (1001) | nodes |
» | RADEON™ 9000 PRO ali RADEON™ 8500 128MBOddelek: Kaj kupiti | 2198 (1138) | kuglvinkl |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7833 (5058) | rap3r |