Forum » Navijanje » Athlon
Athlon
AvAkI ::
Ravnokar sem kupil Athlona 650MHz+Crome Orb.
V biosu kaze temperaturo 30-34 ko pa zaženem Quake 3 pa ta naraste na 40 stopinj(logicno).
Koliko je najvisja priporocena temperatura athlona?In kaj crome orbo dobro hladi?al ne?
Andrej
V biosu kaze temperaturo 30-34 ko pa zaženem Quake 3 pa ta naraste na 40 stopinj(logicno).
Koliko je najvisja priporocena temperatura athlona?In kaj crome orbo dobro hladi?al ne?
Andrej
Pretorijanec ::
Chrom Orb ti bo cist dobr hladu. Ze temperatur pa puglej mal na Net-u. Kokr jz slism, se ze neki casa prpraula, da bi mel slo-tech-erji svoj lastn 'list' najvisjih OC-jeu, temp.ou,... Sam se pa nazelost
le prpraula. No, bomo vidl. Zdej, ko je arhiu urejen, vrjamm da se lahk nardi tut en tak 'list'!
le prpraula. No, bomo vidl. Zdej, ko je arhiu urejen, vrjamm da se lahk nardi tut en tak 'list'!
msmiha ::
Mislilm, da je včeraj bil objavlen link na Slo-Techu, kjer je pisalo za vse procesorje najvišjo temperaturo, ki jo prenesejo. Vsi Athloni na Socket A podnožju prenesejo do 90 stopinj, če niso naviti!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
AvAkI ::
Ravnokar sem ga navil na 793 MHz(122/32MHz*6.5)-procesorja še nisem odklenu.
Dela super! Temperatura do 43 stopinj celzija.
Dobro ne?Aja voltaža je 1.750
Dela super! Temperatura do 43 stopinj celzija.
Dobro ne?Aja voltaža je 1.750
ChiefThunder ::
Ja, ja tole ti je kr solidno. Vedi, da si navil FSB na 122, kar je že zlo vredu. Nasplošno se AMD proci prek FSB navijajo slabo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OC TB-1.33Ghz@WTF?Oddelek: Navijanje | 1163 (863) | AvAkI |
» | zakaj se mi proc tako grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1119) | Pizzicato |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1496) | VASkO |
» | Abit K7TA z Duron 800 ali Abit Bx133RAID z Celeron II 700?Oddelek: Kaj kupiti | 1558 (1342) | Charls |
» | Hlajenje Durona...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1862 (1659) | tejo |