Forum » Pomoč in nasveti » Problem z lcdjem?
Problem z lcdjem?
JebatGa ::
Ko prižgem računalnik potem, ko je bil ugasnjen celo noč, začne monitor utripat, utripa tudi vklop/izklop lučka, kot da je monitor v stanju pripravljenosti kakšnih 5 minut, potem pa je z sliko vse v redu. Slika ni potem nič motna, nobenih črt ali karkoli drugega. Igre delajo normalno, temperature so normalne.
Kabel med lcd-jem in računalnikom sem preveril in ni nič narobe. Ko sem računalnik ugasnil in pustil 5 minut izklopljenega iz elektrike, se je lcd spet čisto lepo prižgal. Problem nastane, ko je računalnik ugašnjen ponoči. Kot da se mora lcd segreti . Imam pa SyncMaster 206BW. Kakršnakoli ideja.
Hvala za kakršnokoli pomoč in idejo.
Kabel med lcd-jem in računalnikom sem preveril in ni nič narobe. Ko sem računalnik ugasnil in pustil 5 minut izklopljenega iz elektrike, se je lcd spet čisto lepo prižgal. Problem nastane, ko je računalnik ugašnjen ponoči. Kot da se mora lcd segreti . Imam pa SyncMaster 206BW. Kakršnakoli ideja.
Hvala za kakršnokoli pomoč in idejo.
gorenjc ::
Če je po vklopu računalnika monitor cca 5 minut v stand-by ( ni slike takoj), potem je očitno problem z monitorjem. Je možno priklopiti kakšen drug monitor, da se dokončno izloči mašina. Če je LCd še v garanciji, potem pa najbolje kar na servis.
JebatGa ::
Ne na žalost nimam drugega monitorja. Bom mogel it k sosedovim iskat. Sem zdaj sprobal je bil pol ure izkopljen iz elektrike tako lcd kot računalnik, pa se je spet začel utripat slika dobri 2 minuti. Resda imam dokaj hladno v sobi z računalnikom(10 stopinj) toda to menda ne bi smelo biti problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8341 (6639) | ZigaZiga |
» | Težava z priklučitvijo drugega monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1652 (1599) | Rokomah |
» | Težava z LCD-jem na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2534 (2058) | KTr1sk |
» | Monitor ne reagira večOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (911) | Azrael |
» | LCD ali CRT?Oddelek: Strojna oprema | 1439 (1110) | RC14 |