» »

Problem z lcdjem?

Problem z lcdjem?

JebatGa ::

Ko prižgem računalnik potem, ko je bil ugasnjen celo noč, začne monitor utripat, utripa tudi vklop/izklop lučka, kot da je monitor v stanju pripravljenosti kakšnih 5 minut, potem pa je z sliko vse v redu. Slika ni potem nič motna, nobenih črt ali karkoli drugega. Igre delajo normalno, temperature so normalne.
Kabel med lcd-jem in računalnikom sem preveril in ni nič narobe. Ko sem računalnik ugasnil in pustil 5 minut izklopljenega iz elektrike, se je lcd spet čisto lepo prižgal. Problem nastane, ko je računalnik ugašnjen ponoči. Kot da se mora lcd segreti :). Imam pa SyncMaster 206BW. Kakršnakoli ideja.
Hvala za kakršnokoli pomoč in idejo.

gorenjc ::

Če je po vklopu računalnika monitor cca 5 minut v stand-by ( ni slike takoj), potem je očitno problem z monitorjem. Je možno priklopiti kakšen drug monitor, da se dokončno izloči mašina. Če je LCd še v garanciji, potem pa najbolje kar na servis.

JebatGa ::

Ne na žalost nimam drugega monitorja. Bom mogel it k sosedovim iskat. Sem zdaj sprobal je bil pol ure izkopljen iz elektrike tako lcd kot računalnik, pa se je spet začel utripat slika dobri 2 minuti. Resda imam dokaj hladno v sobi z računalnikom(10 stopinj) toda to menda ne bi smelo biti problem.

69charger ::

Ja če je samo 10 stopinj ga lahko vlaga ubije,sosedu ga je enako.

hudychk ::

Bojda naj bi tvoj monitor deloval od minimalno 10C naprej...
The Devil himself!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Monitor utripa po zagonu

Oddelek: Strojna oprema
348341 (6639) ZigaZiga
»

Težava z priklučitvijo drugega monitorja

Oddelek: Zvok in slika
51652 (1599) Rokomah