» »

Monitor ne reagira več

Monitor ne reagira več

Reanu ::

Lep pozdrav.
NE vem ali je kriv monitor ali nov računalnik. Namreč imam monitor Samsunga SM 215tw in ko grem zvečer spat ga seveda ugasnem da mi ne sveti preveč. zjutraj ko pa ga prižgem (računalnik še vedno prižgan) pa kot da ne zazna sistema. Včasih sem pomigal z miško in se je prižgal tu pa gre v stanje kot da je računalnik ugašnjen. Če mu dam z tipko Source na digital tudi nikoli ne zazna kot da je računalnik izklopljen.

Bom moral pač imeti prižgan monitor? :)

5er--> ::

Po mojem je s PC-jem nekaj narobe.

Azrael ::

Na kakšen naćin potem spet obudiš PC in monitor nazaj v delovanje?

Reset PCja, izklop monitorja iz elektrike ali kako drugače?
Nekoč je bil Slo-tech.

Nagi Bator ::

Zakaj ga sploh "na hard" ugasas? Nastavi v power settings, da ti gre v standby oz. naj ga racunalnik ugasne.

ANGEL_B ::

Jez sem marsikdaj mel problem z raznimi hibernation in sleep modi... Tak da mogoce mas tudi ti kje nastavljeno da ce dolgo nic ne delas racunalnik gre v sleep mode. Tak da predlagam da to izklopis in preveris ce bo problem potem izginil.

Azrael ::

Hmja, zato bi bilo dobro vedeti kako ponovno oživi vse skupaj:

- z resetom PCja -> nekaj zabrkljano pri pri raznih varčevanjih z energijo v OS in/ali BIOSu
- z izklopom monitorja iz elektrike in ponovnim vklopom nazaj -> problem v monitorju, garancija, servis ali drug monitor
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sleep mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
131430 (1226) PerUser
»

PC deluje MONITOR se ne odziva

Oddelek: Strojna oprema
71332 (1117) thebaloh
»

Windows7, Hybrid Sleep, Ivy...

Oddelek: Operacijski sistemi
142754 (2518) Jst
»

Piskanje in jamranje iz novega sistema (napajalnika in grafične/matične plošče).

Oddelek: Pomoč in nasveti
11862 (683) Wox
»

Menjava kondenzatorjev - LCD monitor

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
193945 (3575) GrimReaper

Več podobnih tem