Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladilnik za graficne kartice!!!
Hladilnik za graficne kartice!!!
-The Hero- ::
Mene pa zanima ce poznate kaksen hud vent za graficne kartice. Namen mam pa sicer kupit Asus V8420 nVidia GeForce4 Ti 4200 128MB.
Lp, Blaž
Lp, Blaž
Habi ::
http://www.thermaltake.com/products/chi...
Naj bi blo dobr .
P.S. Kje bos to dobu? A bos deluxe verzijo kupu?
Naj bi blo dobr .
P.S. Kje bos to dobu? A bos deluxe verzijo kupu?
SoNgOkO ::
Najboljši vent za GFX je CoolJag 1U coller. Hladilni je sicer za procesorje vendar se zelo dobro obnese na GFX-u. Rebra + vent so veliko boljša od vsakega TT hladilnika.
za več info. preveri www.cooljag.com
za več info. preveri www.cooljag.com
Vesoljc ::
vulcano 5 :)
mal ga obrezes, mal pobrusis in to je to. aja pa sam tri PCI slote mi zavzame...
mal ga obrezes, mal pobrusis in to je to. aja pa sam tri PCI slote mi zavzame...
SoNgOko: A si siguren da so tej venti za graficne?
Pa kaj se jih da dobit v sloveniji?Zdijo se mi kr ql....sam me zanima tudi cena
Hvala, Blaž
Pa kaj se jih da dobit v sloveniji?Zdijo se mi kr ql....sam me zanima tudi cena
Hvala, Blaž
SoNgOkO ::
Kot sem že v prvem odgovoru povedal je ventilator namenje računalniškem procesorju za strežnike. Zato je dokaj majhen vendar zelo efektiven. Ventilator se da naročiti preko spleta.
Preveri to stran:
http://www.1coolpc.com/jag.htm
Preveri to stran:
http://www.1coolpc.com/jag.htm
Area_51 ::
Jaz pa mam en big zelo velik problem. Ta pa je:
Mam Inno GeForce Mx 4, mam nek defekten majhen ventilator na njej. Po nekaj urnem igranju sem izklopil računalnik in na hrbtno stran dal navaden živo-srebrni termometer. Ina na njem je pokatzalo, da je skoraj 49°C a je to normalno, kolk pa more bit na proc od Grafične.
Mam Inno GeForce Mx 4, mam nek defekten majhen ventilator na njej. Po nekaj urnem igranju sem izklopil računalnik in na hrbtno stran dal navaden živo-srebrni termometer. Ina na njem je pokatzalo, da je skoraj 49°C a je to normalno, kolk pa more bit na proc od Grafične.
Area 51
Songoko:
1. Kaj najprej placas s kreditno kartico in potem ti prnesejo?
2.Kaj ti prnesejo na dom?
3.Si preprican da ti res prinesejo?
eland:Ne nimam vklponjenega 24h na dan, zato mi rabi nek hud vent s hladilnikom za overclocking.
Habi: To bom dobu v Italiji, mislim pa da ni Deluxe verzija.
Hvala za odgovor!
Lp, Blaž
1. Kaj najprej placas s kreditno kartico in potem ti prnesejo?
2.Kaj ti prnesejo na dom?
3.Si preprican da ti res prinesejo?
eland:Ne nimam vklponjenega 24h na dan, zato mi rabi nek hud vent s hladilnikom za overclocking.
Habi: To bom dobu v Italiji, mislim pa da ni Deluxe verzija.
Hvala za odgovor!
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16678 (14347) | IvoJan |
» | Temperatura cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3042 (1814) | rejven |
» | Kako dobri so AMD-jevi hladilniki?Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 1771 (1771) | kuglvinkl |
» | kako utišat vent na grafi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2042 (1643) | AIDS |
» | Prodam goro eksotičnih hladilnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2498 (1525) | Matek |