Forum » Pomoč in nasveti » težave z wireless nastavitvami
težave z wireless nastavitvami
yabuk ::
Živjo!
Imam prenosnik z windows7 hp. Hočem se povezat na internet in sm naštimu vse nastavitve prov, ker mi je na začetku delal. Zdaj mi je pa use skupi kr crknl in ko dam troubleshooterja mi napiše:
- windows can't communicate with the device or resource (primary DNS server)
- na cajte pa še to napiše: "wireless network connection" doesn't have a valid IP configuration
Pod nastavitve za wireless mam pod security type: shared, pod enkripcijo mam wep, pa še en password za dostop. Je pa s temi nastavitvami že delal..
Hvala za pomoč
Imam prenosnik z windows7 hp. Hočem se povezat na internet in sm naštimu vse nastavitve prov, ker mi je na začetku delal. Zdaj mi je pa use skupi kr crknl in ko dam troubleshooterja mi napiše:
- windows can't communicate with the device or resource (primary DNS server)
- na cajte pa še to napiše: "wireless network connection" doesn't have a valid IP configuration
Pod nastavitve za wireless mam pod security type: shared, pod enkripcijo mam wep, pa še en password za dostop. Je pa s temi nastavitvami že delal..
Hvala za pomoč
blackbfm ::
Za začetek izklopi in vklopi router in še enkrat probaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
jan01 ::
1.Naredi si uslugo in prodaj ta slab router
2. kupi ali linksys wrt54gL(če ne potrebuješ n) 44EUR ali netgear WNR3500L 84EUR s poštnino http://www.mylemon.at/artikel,nr,235739...
Na oba lahko daš tomato, dd-wrt
2. kupi ali linksys wrt54gL(če ne potrebuješ n) 44EUR ali netgear WNR3500L 84EUR s poštnino http://www.mylemon.at/artikel,nr,235739...
Na oba lahko daš tomato, dd-wrt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ROUTER za cim večjo hitrostjo prenosa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21965 (16166) | broken/link |
» | Kateri Router????Oddelek: Kaj kupiti | 4635 (3513) | miller31 |
» | keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15561 (13308) | neres |
» | RouterOddelek: Strojna oprema | 2572 (1649) | wooted |
» | Router priporočiloOddelek: Kaj kupiti | 2243 (1471) | gio000 |