Forum » Pomoč in nasveti » USB tiskalniki (ful čudn problem :) )
USB tiskalniki (ful čudn problem :) )
DaDek ::
Imam težavo in sicer od začetka: workgroup (server win 2000 + delovne postaje), nakup strežnika + win sbs 2008, dodajanje mašin v domeno novega serverja, tudi win 2000. Reinstall windowsev na dveh mašinah (na katerem se pojavlja problem v nadaljevanju).
Zdaj pa problem, ki mi sploh ni logičen, upam da komu bo:
Problem imam pri tiskanju na teh dveh na novo poinštaliranih mašinah, saj se dogaja na mašini 1, da če ni STARI SERVER (win 2000), fizično vključen potrebuje za tiskanje vsaj 1min od pritiska TISKAJ, na drugi mašini pa sploh ne tiska. Printerji so lokalni priključeni na XP mašine z USB, kar po mojem mnenju nima V od veze z starim strežnikom (pa tudi če bi kaj imelo je star strežnik član iste domene kot delovna postaja tako da so enaki pogoji za delo), ali?
Bi bilo lahko kaj glede gonilnikov to?
ful zapleteno vem.. tnx za pomoč.
Zdaj pa problem, ki mi sploh ni logičen, upam da komu bo:
Problem imam pri tiskanju na teh dveh na novo poinštaliranih mašinah, saj se dogaja na mašini 1, da če ni STARI SERVER (win 2000), fizično vključen potrebuje za tiskanje vsaj 1min od pritiska TISKAJ, na drugi mašini pa sploh ne tiska. Printerji so lokalni priključeni na XP mašine z USB, kar po mojem mnenju nima V od veze z starim strežnikom (pa tudi če bi kaj imelo je star strežnik član iste domene kot delovna postaja tako da so enaki pogoji za delo), ali?
Bi bilo lahko kaj glede gonilnikov to?
ful zapleteno vem.. tnx za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Operacijski sistemi na strežnikih v vašem podjetjuOddelek: Operacijski sistemi | 1769 (1321) | Ice-Heki |
» | Tudi podpori za Windows 2000 se počasi bliža konec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7257 (5706) | Gandalfar |
» | Gateway NUJEN problem...Oddelek: Programska oprema | 1120 (911) | matic |
» | iz workgroup na domainOddelek: Programska oprema | 1240 (1055) | matic |
» | MrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1315) | sasox |