Forum » Programska oprema » Svn
Svn
BadB0y ::
Pozdravljeni.
Imam en problemček in sicer v wordove dokumente sem dodal, da iz lastnosti dokumenta pobere datum spremembe in številko revizije, tukaj pa nastane problemček ker ce je dokument v repozitorju in ga samo odpres in sploh nic nespreminjas te vedno ko zapres dokument vpraša če ga želiš shranit čeprav nisi nič spreminjal. Če ga shraniš ti seveda da novo revizijsko številko kar pa ni prav, ker ni bilo nobene spremembe. Ima kdo idejo kako to rešit ?
LP
Dejan
Imam en problemček in sicer v wordove dokumente sem dodal, da iz lastnosti dokumenta pobere datum spremembe in številko revizije, tukaj pa nastane problemček ker ce je dokument v repozitorju in ga samo odpres in sploh nic nespreminjas te vedno ko zapres dokument vpraša če ga želiš shranit čeprav nisi nič spreminjal. Če ga shraniš ti seveda da novo revizijsko številko kar pa ni prav, ker ni bilo nobene spremembe. Ima kdo idejo kako to rešit ?
LP
Dejan
BadB0y ::
Evo sem opazil kaj je narobe. Ko odpres dokument se po odprtju dokumenta osvezijo ta polja iz lasnosti dokumenta. Zato word to zazna kot spremembo in ponudi shranjevanje. grrrr Zdaj pa sem še bolj v temi kako to rešit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | novo naložen win 7 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 766 (657) | jat2406 |
» | Excel - Pdf v ozadju in pisanje čez pdf - možno?Oddelek: Programska oprema | 2885 (2631) | Blindeye |
» | Program za sinhroniziranjeOddelek: Programska oprema | 1141 (1062) | Karen |
» | Različno za prvo stran - OpenOfficeOddelek: Programska oprema | 1907 (1590) | Yossarian |
» | S "kopiraj/prilepi" do zaupnega poročilaOddelek: Novice / Zasebnost | 4753 (3388) | Matev |