Forum » Programska oprema » Windows media player
Windows media player
suxoko ::
a mi lahko kdo pove kaj nej zlovdam da mi bo delu radijo prek neta k zahteva plugine pa sm ze tole http://www.microsoft.com/downloads/Brow... skor vse probu pa ne dela nc vse je za druge windowse. Jest mam pa sedmko 64bit.
- premaknil iz Operacijski sistemi: bluefish ()
svetetko ::
Zdravo!
Imam problem z windows media player. Ko imam program prižgan, mi 95% časa prekomerno uporablja procesor. Zgleda nekako takole:
Če poslušam glasbo, ali pa samo če wmp idla; vedno enako. Na začetku mi je tudi pogosto uporabljal do 100% rama, malo uporabe googla je povedalo, da je kriv nek proces. Zadevo rešim, kurjenje procesorja pa ostaja. Je še kak drug proces v ozadju ali pa kaj čisto tretjega? Nekako ne najdem rešitve
Imam problem z windows media player. Ko imam program prižgan, mi 95% časa prekomerno uporablja procesor. Zgleda nekako takole:
Če poslušam glasbo, ali pa samo če wmp idla; vedno enako. Na začetku mi je tudi pogosto uporabljal do 100% rama, malo uporabe googla je povedalo, da je kriv nek proces. Zadevo rešim, kurjenje procesorja pa ostaja. Je še kak drug proces v ozadju ali pa kaj čisto tretjega? Nekako ne najdem rešitve
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3437 (3226) | Tac20 |
» | Konfiguracija novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2313 (1683) | fr4nc |
» | LAN - čudna povezava... je sploh mogoče?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1034) | David1994 |
» | Klient za Pandora.comOddelek: Programska oprema | 1416 (1202) | MrBrdo |
» | PCWorldovih 100 najboljšihOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3424 (2710) | fiore |