» »

Trackmania se ne zažene na Win7 64bit

Trackmania se ne zažene na Win7 64bit

c0dehunter ::

Potegnil sem si free verzijo Trackmanie (Nations Forever) z uradne strani, in bolj kot gledam screenshote, bolj bi jo rad špilal. Problem je, ker se noče zagnat po kliku na gumb play (launcher).

Na googlu sem našel, da so imeli ljudje iste težave ampak to že nekaj časa nazaj, ko je bil Win7 še beta. Rešitev naj bi bla da inštaliraš kot administrator in zaženeš kot administrator. Žal tudi to ne pamaga, pa tudi glede na to da je zdaj Windows7 že kar nekaj časa zunaj, bi pri Trackmaniji že lahko uredili morebitne težave.
Aja, proces vidim da laufa in porablja komaj 6MB spomina, kar se mi zdi čudno za tako igro.

Ve kdo rešitev?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Guzzy ::

Men dela na 32 bit.. nevem kako bi ti pomagal, ker sam nimam in nikoli nisem imel 64 bitne windowse

Mogoče v launcherju v options malo spreminjaš nastavitve resolucijo itd..
Če pa launcherja ne zažene pa tukaj nemorem pomagati

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Guzzy ()

MitkoVIP ::

jaz mam 64bit win7 pa sm si dal gor TMN forever in dela ko urca brez da bi karkoli posebej nastavljal..tko da je mal cudno

Ne vem no, izklopil sem AV, vse nepotrebne programe in namestil brez problema. Nato z launcherjem igro zagnal (pritisnil na gumb play v launcherju), potrpežljivo čakal par minut, zdej me je pa minilo. Prilagam sliko procesov, med katerimi je tudi TM. Pa glih ta špil, ki je po screenih sodeč ena izmed najboljših kar sem jih videl, noče delat. Frustrating.
Vsaka pomoč dobrodošla.

procesi

procesi

tsatthoggua ::

Imam Win7 x64 in mi igra dela vredu. Imam pa jo preko Steam nalozeno. Mogoce lahko tudi to probas ce ti ni odvec - instaliraj Steam, naredi si account in preko Steama instaliraj igro. Tisti login za Trackamania pa potem lahko isti uporabis kot ga ze imas.

Probaj vprašat prek uradne pomoči na njihovi strani

Sem vprašal na uradnem forumu, pa da vidmo kaj bojo rekl. Medtem bom probal verzijo iz Steama..

jizzer ::

tudi meni deluje normalno na WIN7 64x

Čudna reč.
Drugače pa tudi steam verzija ne dela (se ne zažene). Zdaj sem poskusil že vse mogoče, ugasnil firewall, AV, internet offline mode prečekiral, reinštaliral igro 5-10x na različne načine ob različnih pogojih, xp (sp2, sp3) compatibility mode, run as admin... Nič ne dela.

Bor H ::

Jst sm mel podoben problem z bioshockom, če imaš OpenAl inštaliran ga briši.

evo.. men se isto zgodi z supreme commanderjem pa sem povprašal po forumih in ni nič pomagalo

particle ::

Meni dela na w7 x64 bp.

No, sem pobrisal OpenAl in namestil najnovejše gonilnike za grafično, pa ne pomaga.
Eh, pač ne bom igral igre ki se mi jo lušta, kot že nobene igre kaki dve leti :(

Pa daj jo prek steama gor... probaj.

Pa daj jo prek steama gor... probaj.

Sem že poskusil, ne dela.

Bolf3nk ::

Katero verzijo w7 64 pa imaš?

Ultimate...

Nastavitve grafike si pogledal? Configuration lahko nastavljaš tudi izven igre.

Sem :) Poskusil z različnimi nastavitvami, tudi safe mode opcijo... Nič ni blo drugače. Dvomim da je karkol povezano z grafiko, kajti okno od TM se sploh ne odpre, niti za sekundol.

Čudno.. Čisto enak primer je bil pri meni pri supereme commanderju igri ki ga seveda še vedno nisem rešil lahko pogledaš mojo temo da vidiš podrobnosti moje težave

Supreme commander se noče zagnati (tema)

t3hn0 ::

lahko poiskusis patchati:
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f...

men je odpravlo par manjsih problemov, sicer pa mi ni nikoli tako nagajala da nebi delala (vista 64/win7pro 64/xp 32)
^.^

globoko grlo ::

Ker je tkole aktualna tema, mam en problem.

Ali se sploh da iz samega špila postavt server?
Pod online, create si sicer lahko naštimaš server, ko pa dam lounch, mi vrže na rank listo serverjev in to je to.
Ta drug problem so pa moje proge, ki si jih v špilu ni videti. Nč jasn.
Pa kako to, da mi ne kaže savanih prog?
Če dam v editorju load track, ni nikjer moje proge, v explorerju pa jih čisto normalno vidim.

Vglavnem, če ima kdo kakšno idejo, nej pliz pomaga.

tnx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Na Steamu že 1500 iger za Linux

Oddelek: Novice / Igre
3918864 (12799) Kenpachi
»

Original igro zaženem, a se ne zgodi nič..

Oddelek: Igre
171890 (1505) Cold1
»

supreme commander se noče zagnati

Oddelek: Igre
361412 (1222) Guzzy
»

3D Mark 05 in 06 ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
71203 (980) t3hn0
»

Prihaja Ubuntu Studio (strani: 1 2 )