Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 0x0000007b (ideje)
Windows 7 0x0000007b (ideje)
axee ::
Živjo! In...mi je uspelo! Torej, naložil sem zadne SATA gonilnike za mojo matično (cdburnerxp ni zaznal pečice), v BIOS-u imam nastavljen AHCI. Dobim BSOD (0x0000007b). To sem že velikokrat videl in popravil, problem je ta, da mi pri meni ne uspe! Aja, sistem v podpisu, operacijski sistem Windows 7 Ultimate x64.
Dosedanji poskusi:
-v BIOS-u nastavil na IDE (namesto AHCI), vse od enhanced do compatibility mode; sistem še vedno ne bootne
-safe mode (vse možne variante variante), ne dela ne pod AHCI, ne pod IDE mode
-system restore (poskusil sem 3x, nikoli ne odpravi težave)
Nikakor ne pridem v windowse na nikakršen način, da bi (izgleda da) driver odstranil.
Kakršne koli ideje, kako priti do windows-ov?
Dosedanji poskusi:
-v BIOS-u nastavil na IDE (namesto AHCI), vse od enhanced do compatibility mode; sistem še vedno ne bootne
-safe mode (vse možne variante variante), ne dela ne pod AHCI, ne pod IDE mode
-system restore (poskusil sem 3x, nikoli ne odpravi težave)
Nikakor ne pridem v windowse na nikakršen način, da bi (izgleda da) driver odstranil.
Kakršne koli ideje, kako priti do windows-ov?
Duhec ::
Last Known Good Configurations ni popravil zadeve ?
Drugače pa ob bootu F8 --> Repair ---> Load Drivers -- > ( naloži prejšnji delujoč sata gonilnik iz usb-ja, flopija, mape na disku ...) ---> Startup Repair.
Drugače pa ob bootu F8 --> Repair ---> Load Drivers -- > ( naloži prejšnji delujoč sata gonilnik iz usb-ja, flopija, mape na disku ...) ---> Startup Repair.
axee ::
Last known good configuration ne popravi, driverje še nisem lovdav ker jih do sedaj nisem uporabljal, le microsoftove.
Resnično mi zmankuje možnosti... bom pa poskusil z driverji..
Resnično mi zmankuje možnosti... bom pa poskusil z driverji..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ne pride v windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (738) | Mesar |
» | blue screen po menjavi matičneOddelek: Pomoč in nasveti | 1779 (1458) | Hayabusa |
» | računalnik ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 620 (472) | mat3 |
» | Problem z WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1502 (1364) | fosil |
» | ponovni zagon računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2407 (2071) | solatko |