» »

ATI TV WONDER under XP

ATI TV WONDER under XP

jamest ::

Problem je s TV tunerjev v winxp katerega niakkor ne morem spraviti v pogon tako da bi resno delal. Prvo sem uporabil driverje verzijo 7.6, ki so specificirani za xp, vendar kartica se ni odzivala. Je javljala da ji pac en driver za video manjka.
Pol sem probal driverje za win2000 verzijo 7.1 in sicer porgram se zalaufa, poisce programe, vendar ni slike je samo zvok.
Ko pa resetiram racunalnik in zazenem progam za tv je sicer slika in zvok, vendar pa je ful razpotegnjena cez ekran, tako da se se podnapisi ne dajo brati. Ce pa program ugasnem in ga ponovno zazenem se pojavi prvotno stanje brez slike, samo zvok. To se dogaja z gonilnik v7.1.

MUC ::

Mel sem popolnoma enake probleme, pol sem pa na netu najdi MoreTV 3.53, to je ne free program nemškega študenta in dela BP in zame veiko boljši od ATIjevega software.

akulp ::

Ta tema je bila že 100x obdelana.

Večina nas ma probleme z originalnimi ATIjevimi porgrami (nekaterim srečnežom, če bi temu lahko tako rekli dela:)

Sam uporabljam DSCALER , ki je po mojem mnenju najboljši od vseh unierzalnih porgramov, slika je odlična (samo malo se poigraš z nastavitvami in filtri) , poleg tega pa tudi TTX deluje odlično..
DSCALER link

Lahko pa poizkusiš tudi Borg TV...tudi ni slab.
Borg TV Link

Tukaj pa imaš še driverje "tweaked" verzija, za ATI TV WONDER.

Drivers

Upam da ti bo pomagal!:)

jamest ::

Ja se opravicujem ce je bila tema ze tolikokrat omenjena. Se pa zahvaljujem ker je nasvet pomagal. Uporabil sem MoreTV in in tiste gonilnike pa zaj dela, samo nemsko se se moram nauciti ca nastudiram ukaze pa bo slo.

TNKs fantje .... Lep pozdrav iz Stajerske.:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV Tuner - programi za zajemanje videa?!

Oddelek: Programska oprema
51623 (1365) DeLuX
»

Teletext software za WinXP

Oddelek: Pomoč in nasveti
131678 (1430) _icy_
»

TV programi za TV tunerje

Oddelek: Programska oprema
81285 (983) sosko1
»

Tv TUNER-ji