Forum » Pomoč in nasveti » DVD noče brati Overburnanih CDjev?
DVD noče brati Overburnanih CDjev?
Joze_K ::
Imam Pioneer DVD 500M. Ko overburnam s LiteOn 32x (800Mb CDje) jih ta DVD noče brati, imam pa na drugem compu Pioneer 105 (115?!), ta pa jih bere brez problemov.
Ta 500M je "friš izpod čekiča" star 2 meseca - ta stari pa že dve leti pa dela kot "šus"...
sem ga tudi upgradeal s Firmwareom za Region free pa spet isto sranje...
Ko daš tak CD noter ga bere in bere in bere, pa jamra polega, jamra in jamra... pol pa nič...
Any idea????
Ta 500M je "friš izpod čekiča" star 2 meseca - ta stari pa že dve leti pa dela kot "šus"...
sem ga tudi upgradeal s Firmwareom za Region free pa spet isto sranje...
Ko daš tak CD noter ga bere in bere in bere, pa jamra polega, jamra in jamra... pol pa nič...
Any idea????
krucymucy ::
Ideja? Ne!
Drgač pa hvala da ne bom tud jest kupu tega
Kaj pa vem ... sej se bodo začeli zavedat da to ne dela in izdali now firmwareki bo to popravil - po moje niso tolk zajebal da tega ne bi bil sposoben brat!
Drgač pa hvala da ne bom tud jest kupu tega
Kaj pa vem ... sej se bodo začeli zavedat da to ne dela in izdali now firmwareki bo to popravil - po moje niso tolk zajebal da tega ne bi bil sposoben brat!
žvau ::
Odnes DVD na servis pa še kakšen CD ki ti ga ne bere vzem s sabo. Pol pa zahtevi novga, ker ti ta po mojih izkušnjah nikoli ne bo bral vseh medijov.
Kriko ::
Meni pa Pioneer 116 ne spozna 800MB cd-jev,m samo začne mlet in nič ne zmelje kaj tudi vam?
Matek ::
Sej to v bistvu ni nič takega, že Nero te opozori, ko vklopiš overburning, da cede ponekod ne bo berljiv.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8692 (5703) | mtosev |
» | Čiščenje DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2333 (2070) | Alkoman |
» | Toshiba 1802 ali 1912?Oddelek: Kaj kupiti | 1747 (1450) | TheJack |
» | NEC 2500 in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 1779 (1305) | e-marko |
» | Teac 10/40/48Oddelek: Kaj kupiti | 1108 (851) | teac |