Forum » Programiranje » [C++] PORTABLE COMPILER
[C++] PORTABLE COMPILER
Mezetix ::
A kdo ve za kšno varjanto compajleja al pa usej urejevalnik kode za C++. Mislim, da je urejevalnik besedila, ki bi mel barvan tekst (ukazi druge barve). Pa da bi use skupi lahko zagnal s ključa. Mam dosti cajta na šihtu pa ne morem glih prenosnika sabo nosit. (tolku da bi lahko kej napisal v vsej malo berljivi obliki), k navadn text editor brez barv in tabulatorjev me zmede.
Sej bi ga napisal sam, pa se mi zdi, da se je verjetnu kdo drug že spomnu česa podobnega.
Če pa je compajler pa še tolk bolši. Sam se ne sme inštalirat na sistem. Mamo na šihtu use zaklenjeno :)
Sej bi ga napisal sam, pa se mi zdi, da se je verjetnu kdo drug že spomnu česa podobnega.
Če pa je compajler pa še tolk bolši. Sam se ne sme inštalirat na sistem. Mamo na šihtu use zaklenjeno :)
noraguta ::
načeloma http://www.microsoft.com/downloads/deta...
vsebuje ms-jev c compiler, če se ga da pripravit , da dela iz ključka pa ne vem. ampak z nekaj telovadbe mislim , da bi šlo.
vsebuje ms-jev c compiler, če se ga da pripravit , da dela iz ključka pa ne vem. ampak z nekaj telovadbe mislim , da bi šlo.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslednja je Opera Next, in to s Chromiumom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13013 (9763) | Spajky |
» | Brezplačen urejevalnik pdf za komercialno raboOddelek: Pomoč in nasveti | 3808 (3459) | beni |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19967 (16543) | poweroff |
» | Čiščenje službenega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1381) | bluefish |
» | UNIX portableOddelek: Operacijski sistemi | 1952 (1507) | slitkx |