Forum » Operacijski sistemi » fn tipke na sony vaio
fn tipke na sony vaio
piki83 ::
živijo zanima me če mi lahko kdo pomaga?
namreč na svoj prenosnik sem nastavil windows 7 in zdaj imam probleme z temi fn tipkami! enostavno ne delujejo! hvala vnaprej!
p.s moj prenosnik sony vaio vgn-fs395vp
namreč na svoj prenosnik sem nastavil windows 7 in zdaj imam probleme z temi fn tipkami! enostavno ne delujejo! hvala vnaprej!
p.s moj prenosnik sony vaio vgn-fs395vp
zee ::
Verjetno moras instalirat kaksen gonilnik. Srecno pri njegovem iskanju na spletni strani Sony Vaio. Namig: tezko ga bos nasel, ker je spletna stran naravnost obupna.
Se spletni naslov.
Se spletni naslov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
sem že prečesal celo stran pa nič upurabnega kajt ta moden ni namenjen za posodobitve op sistema zato ni gonilnikov za njega
Podobno izkusnja sem imel tudi sam pred casom, ko sem instaliral 64-bitne Windows 7, pa nisem nasel gonilnikov za graficno kartico Nvidia (uradni gonilniki niso "palili", ker je Sony nekaj "popravil" graficne kartice).
zee
grafično sem rešil z gonilnika od xp pol so pa winowsi smi popravili tko da je dobro z temi tipkami je pa problem
nisem pa zasledil niti gonilnikov za tipkovnico! sedaj mi je nastavilo ono standardno
nisem pa zasledil niti gonilnikov za tipkovnico! sedaj mi je nastavilo ono standardno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: piki83 ()
grafično sem rešil z gonilnika od xp
Lahko razlozis?
Specificnih gonilnikov za tipkovnico se obicajno ne nalaga; izjema so razne brezzicne/bluetooth variante.
zee
z strani vaio-link.com sem potegnil video gonilnike za xp ko sem razpakiral in zagnal mi je naložilo potem te windows vpraša če je program pravilno naložen izbereš možnost ponovno naloži z priporočenimi nastavitvami potem windows z onim programom za združljivost popravi gonilnike in vse laufa kat po maslu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica na prenosniku ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 6406 (5369) | kim33 |
» | Za kateri OS se odločiti? Linux?Oddelek: Operacijski sistemi | 3019 (2516) | opeter |
» | Instalacija sistema na prenosnik VaioOddelek: Pomoč in nasveti | 790 (747) | zee |
» | Zelo velik problem!!!!! :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2168 (1782) | domzalcan |
» | 3 prenosniki(Toshiba, Sony, Dell)Oddelek: Kaj kupiti | 2453 (2020) | wxw |