Forum » Pomoč in nasveti » PC se resetira ali zablokira
PC se resetira ali zablokira
mirasara ::
Imam problem s skoraj novim računlnikom, skoraj ves čas in ni povezano kaj delam (sem na internetu, kopiram podatke ali gledam film) sem računalnik resetira ali zablokira.
Sem že večkrat formatirala disk in naložla Windowse, nove XP-je, stare XP-je in nazadnje 7-ko, in imam spet probleme s tem.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Sem že večkrat formatirala disk in naložla Windowse, nove XP-je, stare XP-je in nazadnje 7-ko, in imam spet probleme s tem.
Kaj bi lahko bilo narobe?
hvala.
to pomeni tudi novi stroški, glede na to da je skoraj nov računalnik oz. to trdi ta ki ga je zrihtal :)
to pomeni tudi novi stroški, glede na to da je skoraj nov računalnik oz. to trdi ta ki ga je zrihtal :)
ja kao da je vse ok, je en tko privat in ga je moj zrihtal ne jst
na glavi bi mu najrajš prelomla. :)
hvala za pomoč
na glavi bi mu najrajš prelomla. :)
hvala za pomoč
Rikec ::
Pozdravljena mirasara!
Sem imel podoben problem kot ti. Slutil sem na napajalnik, saj je bil precej šibek. In res je, odkar sem dal 70 Wattov močnejšega, je sistem stabilen.
lp Nejc
Sem imel podoben problem kot ti. Slutil sem na napajalnik, saj je bil precej šibek. In res je, odkar sem dal 70 Wattov močnejšega, je sistem stabilen.
lp Nejc
333333 ::
Pri takšni napaki je ponavadi v okvari RAM, tako da moras stestirat 1. to najboljše z memtestom.
Aja pred tem je še potrebno preverit kondenzatorje na matični plošči če so napihnjeni... Če ni to bi bla diagnostika potem dalje, disk test (čeprav je zelo malo verjetno da je to krivo), napajalnik, grafa...
Aja pred tem je še potrebno preverit kondenzatorje na matični plošči če so napihnjeni... Če ni to bi bla diagnostika potem dalje, disk test (čeprav je zelo malo verjetno da je to krivo), napajalnik, grafa...
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pc se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1150) | solatko |
» | Računalnik se čudno obnaša (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5751 (4915) | accord37 |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4830 (4001) | Pyr0Beast |
» | Racunalnik se ne zazeneOddelek: Strojna oprema | 1926 (1720) | B0rg |
» | samodejno rebootanje računalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1521 (1201) | primmy |