Forum » Strojna oprema » HP compaq nx5000 konstantno restartanje
HP compaq nx5000 konstantno restartanje
#000000 ::
Ko ga prižgem se pripravlja kod da bo prižgal ampak čez 30 sekund ugasne in se spet zažene ampak zadeva se ponavlja v nedogled. Slike ne da ker pomojem niti ne pride do dela kjer pokaže start post. Je mel kdo že podoben problem ?
Ne ni pregrevanje, ker v bistvu nima niti cajta segret, takoj ko priklopiš napajalnik začne startat in to kr sam od sebe, sem pobral ven vse, disk, dvd, baterijo, wifi kartico, pregledal če je monitor kabel priklopljen kot se šika ter zamenjal ram, ampak še vedno ista pesem, če odklopim ali zamenjam monitor pa se sploh noče prižgat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
solatko ::
Poglej - procesor se pri zagonu najbolj segreje, če je hladilnik zanič (prah, pokvarjen ventilator, slabo naleganje, slaba termalna pasta), je v nekaj sekundah na 100 in več stopinjah. Vzemi si čas, iz interneta potegni iz HP-jeve strani service user in sledi navodilom.
Aja, no tega pa nisem vedu, vsekakor hvala za tole informacijo, bom probal še to oziroma sem že včeraj snel dol cooler in je bilo vse zaprašeno + paste vse naokol samo tam kjer bi mogla bit ničesar. Ga bom pol ko pridem domov še enkrat probu startat, mogoče bo celo prižgal. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zmrzovanjem sistema - nimam pojma!Oddelek: Strojna oprema | 1608 (1445) | g. Oden |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3661 (3087) | DT232 |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7014 (5915) | Pyr0Beast |
» | (Ne)normalno segrevanje procesorja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2313 (1837) | BlackHole |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1792 (1428) | Pyr0Beast |