Forum » Pomoč in nasveti » AMD ATHLON 1700XP??
AMD ATHLON 1700XP??
Boro ::
Mam omenjeni procesor pa plata podpira procesorje do 2Ghz, procesor pa mi dela le na 1.10Mhz! ZAKAJ?????!!!!!
Malecky ::
pejd v bios pa dej FSB na 133 da bo delal na 133x11 tko kot more in tko kot je originalno mišljeno...
zdle pa dela na 11x100
zdle pa dela na 11x100
bodom ::
hmmm...pa si sigurn, da mas athlona xp 1700+?
ker ce si to nabavu v mlacom-u nikol ne ves, kaj ti zrihtajo
LP
ker ce si to nabavu v mlacom-u nikol ne ves, kaj ti zrihtajo
LP
NoUse4AName ::
odpri manual od maticne in poglej ce so kaksni jumperji za nastavitev FSB hitrosti. Ce so jih uporabi in nastavi na hitrost 133Mhz. Ce ni jumperjov pa idi v manualu skozi vse nastavitve, nekje mora biti nekaj glede procesorja.
Boro ::
JA FANTJE NAJLEPŠA HVALA. PROCESOR JE 1700 100% pa tud zadevos em že zrihtal. sem kr škatlo odprl pa je treba seveda jumpere preložit!!
Malecky ::
oki sm back, zadevo si rešu tko da mi ni treba na tvvoj mejl odgovorit ane?
Ok zadeva zaključena.
Ok zadeva zaključena.
Golden eye ::
malecky: kaj priporočaš ali naj navijem tako da bom imel več MHZ ali da bom imel večji FSB??
a mi lohk kdo pove zakaj men zmrzne komp. ko ga hocm mal navit?
sm tm dvignu iz 133mhz na 135, pa je ze dead?
hvala
LP
sm tm dvignu iz 133mhz na 135, pa je ze dead?
hvala
LP
dejte no kak nasvet glede tega navijanja...res bi rad tega athloncka mal probal kolk zmore...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2173 (1637) | OwcA |
» | povezava pinov na procu- celeronček 1.7 GhzOddelek: Navijanje | 1406 (1055) | c3R4R |
» | spreminjanje množolnika na nforce 2 čipovjuOddelek: Navijanje | 1401 (1070) | Judge |
» | OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4912 (4234) | AtaStrumf |
» | EPOX 8KTA3Oddelek: Navijanje | 1910 (1615) | danielka84 |