» »

9800 GX2 umrla?

9800 GX2 umrla?

m4d_m4n ::

Mislim da je z mojo ASUS 9800 GX2 konec. Zgodilo se je naslednje:
Igral sem borderlands in kar na enkrat je grafika postala zelena nato se je ugasnil monitor in nato resetiral računalnik. Že pri zagonu biosa na začetku vidim intelov logo z zelenimi črticami, windows 7 sicer dela samo ne zažene aero in se tudi vsake toliko časa resetira zopet zelena grafika in freeze. V device manager mi piše "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)".
Karica je bila kupljena 2008 marca pri JAE, sedaj so se združili z comshopom. Ali kdo ve, kako je z garancijo? Jaz bi najraje zamenjal za kakšno ATI, če potrebno tudi malo doplačal. Kakšne imam kaj opcije, ali mi bodo uvažali novo GX2 ali se zamenja za novejšo in v kakšnem rangu?

Tilen ::

Z garancijo pri JAE boš imel probleme. Sam sem uredil šele po 60+ dneh. Seveda v mojo dvojno korist. Zamenja se po performance rangu ali pa z vračilom vplačane kupnine tako ali drugače po 45 dneh v kolikor kupec to zahteva.

Lp
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Z garancijo pri JAE boš imel probleme. Sam sem uredil šele po 60+ dneh. Seveda v mojo dvojno korist. Zamenja se po performance rangu ali pa z vračilom vplačane kupnine tako ali drugače po 45 dneh.

Lp

Odlično:P.

Valvoline ::

Za začetek si sposodi kšno pciex grafo in sprobaj če bo delalo,mogoče je šla plata,napajalnik...

BALAST ::

Saj na garancijskem listku naj bi bil napisan tudi uvoznik, pa kontaktiraj direktno njih.

Za moje pojme ti bodo ponudili zamenjavo v rangu gtx280, nove gx2 pomoje ne bodo imeli na zalogi.

Za začetek si sposodi kšno pciex grafo in sprobaj če bo delalo,mogoče je šla plata,napajalnik...

Sprobal sem tudi drugi slot in isti problemi, upam da ni matična. Za napajalnik me niti ne skrbi ker imam enermax galaxy 1000w in je garancija 3 leta se mi zdi. Kje dobit eno pciex je pa spet vprašanje.

Saj na garancijskem listku naj bi bil napisan tudi uvoznik, pa kontaktiraj direktno njih.

Za moje pojme ti bodo ponudili zamenjavo v rangu gtx280, nove gx2 pomoje ne bodo imeli na zalogi.

Jaz imam samo račun, pač naprintane komponente in gor spet naprintan račun iz blagajne. Še rok garancije ne piše, samo kar sem bral okoli bi moralo biti dve leti na to grafično kartico, upam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m4d_m4n ()

IvoJan ::

naj ti vrnejo kupnino ker si po vsej verjetnosti placal kar posten denar za ta GPU pa si lahko nabavis 2 nova Radeona!
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Tilen ::

naj ti vrnejo kupnino ker si po vsej verjetnosti placal kar posten denar za ta GPU pa si lahko nabavis 2 nova Radeona!

Ne gre kar tako lahko. 8-)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Ne gre kar tako lahko. 8-)

Ali lahko malo opišeš potek tvoje reklamacije, da vem kaj lahko pričakujem.

TOP ::

Kaj lahko pričakuješ,počakaj pa boš videl,kak odgovor bo sledil

Kaj lahko pričakuješ,počakaj pa boš videl,kak odgovor bo sledil

Ja vem da sledijo odgovori, samo mene zanima kateri odgovori so te, ki zadevo zavlečejo na 60+ dni.

chucki ::

Jae je dobavljal pri Avteri! Ko je meni umru linksys wrt sem ga poslal direkt na njihov sedež z obrazložitvijo, kaj je narobe. Novega sem dobil v parih dneh.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokvarjen telefon mi garancijsko menjajo za slabšega (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
24040897 (34138) St235
»

Nočejo reklamirat diska - ponudili so mi dobropis (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8812775 (8883) amigo_no1
»

Reklamacija ob "nategu" pri nakupu

Oddelek: Loža
274646 (3874) Keyser Soze
»

NVIDIA GeForce GTX 295 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1029239 (6419) BuBBle.D
»

Informacije o prihajajočih grafičnih karticah