Forum » Pomoč in nasveti » Pokvarjen Napajalnik
Pokvarjen Napajalnik
MPodlesnik ::
Torej imam en skoraj nov napajalnik, 550W LC6550 in sicer je tažava zadaj pri konektorju v katerega se priklopi kabel. Zanima me kaj bi lahko bilo narobe, da ko dam kabel se sliši kot da bi tok preskakoval. Oz. delal kratek stik. Se da menjati samo to stikalo ali je v čem drugem napaka ? Če se poigram s kablov ga večkrat vklopim in izklopim, pa pod nekim določenim kotom potem se včasih vklopi.
Ve kdo pomagat? Se splača to popravit al presega ceno novega :)
Hvala in lp
Ve kdo pomagat? Se splača to popravit al presega ceno novega :)
Hvala in lp
nUUb ::
Ta serija napajalnikov, LC6550 je imela slabe kondenzatorje, meni osebno so piskali. Poizkusi priklopiti drug kabel, verjetno so samo slabi kontakti in ti zato iskre preskakuje, ali pa ga nesi na garancijo
LP
LP
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
MPodlesnik ::
Kabel sem probal drugi, sprvo prižgalo, naslednjič pa spet ne več. Garancije pa ni več. Kondenzatorji kolko sem pogledal v notranjosti ni videt da bi bili napihjeni. Hmmm :)
TheBlazekk1 ::
Ko je bil moj računalnik prižgan sem nasvavil na napajalniku iz 230 V na 119 V, in računalnik se mi je ugasnil :S Zdaj pa nevem če se je pokvaril ali kaj..
prosim na odgovor :)
prosim na odgovor :)
Pyr0Beast ::
Spalil PSU.
Kaj si mislil da bo 2x hitreje šel ?
Kaj si mislil da bo 2x hitreje šel ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ugasnil med pregledovanjem BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 1920 (1694) | solatko |
» | Katera komponenta je povzročila hud pok in restart? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5648 (4487) | Mitja358 |
» | LC6550GP - Piska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5699 (4793) | Pyr0Beast |
» | Corsair VX 550WOddelek: Kaj kupiti | 2368 (2117) | RC14 |
» | iz kje izvira ta zvok?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2105 (2105) | Veron |