Forum » Hlajenje in modifikacije » Neonke/halogenke
Neonke/halogenke
DrSergioDJ ::
rabim ene dve-tri neonke. pa vas prosim, da poveste, kere so kul, za v ohisje, pa kje se jih dobi. pa ne napisat v stilu ''probaj po avto stacunah'', ker sm ze itaq skor celo lj pregledu, tko da bi prosu za bolj tocne naslove. hvala
...
asteroidk ::
I would need them too :P
pa da se cimmn segrevajo
pa da se cimmn segrevajo
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
TESKAn ::
Pejta v Conrada, pa majo tam neonsko luč za v avto, 2 žarnici, tam nekje 4W. Deluje čist lepo prklopleno na napajalnik.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
andro ::
Če hočeš met kaj posebnega jih majo v trgovini za male živali take, ki svetijo florescentno. Mislim da delajo na 220V.
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
Bucbuc ::
Probej z akvarijsko lučko,al pa STOP lampo za avto(LED diode)-tuki snameš rdeco plastiko, pa še 12 V je.Kr dobr zgleda,mam sam tko.
Bucbuc
Mate ::
Hmm... drgac so modre LEDdiode tud kr dost mocna stvar... jest mam dve na ohisju in je glih tko k da bi mi polna luna v sobo svetla
msmiha ::
Pri Conradu so manjše nekje 600 SIT komat (tako mam jas v ohišju za lučko power in mi tisto oranžno zraven za disk čist osvetli. Tako, da se pol fudober vidi ko se še ona za disk vklopi Aja večje so pa okol 1.200 in tudi svetijo še bolj močno
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Caboose ::
kje bi pa dobil tiste mehke za pod tipke??? -RADIACTIVE tipkovnica.........
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Can ::
Conrad je v kleti Emporium-a (Lj), v Novem Mestu, sedež pa imajo v Idriji. Vse lahko naročiš tudi po pošti. Vendar pozor!
Conrad ima cene cca. 20-40% višje od ostalih trgovin z elektronskimi komponentami (IC,IR,High-tech,Just,...) En samcat upor, ki ima običajno ceno cca 2 SIT, stane V Conradu 10 SIT. Podobno je tudi z ostalimi artikli.
Najprej preveri ostale štacune, če ni druge greš v Conrad. Vsaj jaz se držim tega!
Conrad ima cene cca. 20-40% višje od ostalih trgovin z elektronskimi komponentami (IC,IR,High-tech,Just,...) En samcat upor, ki ima običajno ceno cca 2 SIT, stane V Conradu 10 SIT. Podobno je tudi z ostalimi artikli.
Najprej preveri ostale štacune, če ni druge greš v Conrad. Vsaj jaz se držim tega!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zice za protoboardOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2761 (2551) | Nummy |
» | Diode v ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1970 (1683) | TESKAn |
» | Neon LightOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1178 (1065) | OZZY |
» | Namaz termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1748 (1366) | Opkow |
» | Modifikacije ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1487 (1234) | levak |