Forum » Mobilne tehnologije » Najcenejša naročnina
Najcenejša naročnina
Invictus ::
Iščem eno poceni naročnino zase. Zaželjen operator je mobitel, vendar ni nujno. Lahko tudi kdo drug.
Uporabljal ga bom samo za klice in SMSje.
Vem da ste tukaj mobitel friki, zato pa vprašam ...
LP I.
Uporabljal ga bom samo za klice in SMSje.
Vem da ste tukaj mobitel friki, zato pa vprašam ...
LP I.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
darkolord ::
Čist odvisno kolk kličeš in kolk SMSov pošlješ...
Če želiš prav minimalno naročnino, potem je ugoden npr. kakšen TušmobilBREZ brez naročnine, tarifa je pa enotna 0,1eur/min...
Če želiš prav minimalno naročnino, potem je ugoden npr. kakšen TušmobilBREZ brez naročnine, tarifa je pa enotna 0,1eur/min...
fosil ::
Če preferiraš mobitel zaradi omrežja, si poglej izimobil, ki uporablja mobitelovo omrežje.
Tako je!
Lonsarg ::
Ugibam da s tem ko misliš naročnino pač misliš na račun. In ugibam, da tako malo porabiš da se ti ne splača vključene minute?
Pol maš pri tušu in simobilu na voljo paket na račun z naročnino 0 EUR mesečno, samo pulze.
Če pa kej več kličeš si pa lahko sestaviš pakete tako pri TUšu kot recimo Debitelu, Debitel ma mobitelovo omrežje.
Poveš število minut na mesec in število SMSov, pa ti bom povedu najcenejšo opcijo:)
Sem vse naštudiral, ko sem za očeta iskal, da gre končno dol z Tuša:) Pa na mobitelovo omrežje Mobitel/Debitel/Izimobil.
Pol maš pri tušu in simobilu na voljo paket na račun z naročnino 0 EUR mesečno, samo pulze.
Če pa kej več kličeš si pa lahko sestaviš pakete tako pri TUšu kot recimo Debitelu, Debitel ma mobitelovo omrežje.
Poveš število minut na mesec in število SMSov, pa ti bom povedu najcenejšo opcijo:)
Sem vse naštudiral, ko sem za očeta iskal, da gre končno dol z Tuša:) Pa na mobitelovo omrežje Mobitel/Debitel/Izimobil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira paketa - najboljša opcijaOddelek: Mobilne tehnologije | 10011 (9102) | EdoK |
» | Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28459 (18074) | Reycis |
» | Mobitel - Najcenejša možna naročnina (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18396 (15665) | šernk |
» | Tretji operater mobilne telefonije: Tuš mobilOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10648 (5287) | neres |
» | TUŠ Telekom omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 5278 (4150) | Calligulla |