Forum » Mobilne tehnologije » Sony baterija
Sony baterija
eddy22 ::
Zdravo
Imam problem in sicer imam telefon Sony Ericcson K600i star približno 2 leti in pol problem pa je sledeči in sicer, ko me nekdo kliče iz mobitela mi baterija po nekaj sekundah crkne in se telefon ugasne, ko ga ponovno vklopim mi pokaže, da je baterija še 70% polna. Polnim ga celo noč in ko me nekdo pokliče na mobitel je kmalu konec pogovora saj crkne.
Kaj bi lahko bilo?
Imam problem in sicer imam telefon Sony Ericcson K600i star približno 2 leti in pol problem pa je sledeči in sicer, ko me nekdo kliče iz mobitela mi baterija po nekaj sekundah crkne in se telefon ugasne, ko ga ponovno vklopim mi pokaže, da je baterija še 70% polna. Polnim ga celo noč in ko me nekdo pokliče na mobitel je kmalu konec pogovora saj crkne.
Kaj bi lahko bilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Končno. Galaxy Fold bo na voljo ... jutri!Oddelek: Novice / Ostale najave | 11010 (7568) | OK.d |
» | iPhone 4s ios upgrade (iz 5.0.1 v 6.0.1)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2281 (1840) | Company |
» | Problemi Blackberry...rabm enga k ma tel oz ve, za kaj se gre...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1989 (845) | Spider9 |
» | Nokia E52 - težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 1347 (1152) | k4vz0024 |
» | Telefon samo za GPRSOddelek: Mobilne tehnologije | 1864 (1637) | Plocnik |