Forum » Pomoč in nasveti » firefox problem
firefox problem
mchgn ::
Ojla! Imam manjši problem in sicer sledeč...Mozilla firefox se mi med normalno uporabo računalnika zaganja in mi pokaže neko stran medictales.com! Vse kar sem do sedaj poskusil, da bi to odstranil je, da sem pobrisal cookieje in pa zgodovino ter pregledal sistem z Ad-aware! Je imel kdo od vas že sledeč problem in ima idejo kako ga odstraniti? Malo sem tudi pogooglal in nisem našel nobenih informacij o tem...
Hvala!
& screenshot:
Hvala!
& screenshot:
jan01 ::
Okužen računalnik. Kater antivirus? Najbrž kak za v smeti. Tam sodi tudi adaware(uninstall!)
Prvo poskeniraj s kasperskyevim avptool. Potem še s malwarebytes antimalware in superantispyware. Pa seveda namesti še kak dober antivirus(avira, avast, morda še microsoftov, panda cloud,...)
Pa ne znaš za firefox namestit nobenega dodatka? adblock plus, noscript,....
Prvo poskeniraj s kasperskyevim avptool. Potem še s malwarebytes antimalware in superantispyware. Pa seveda namesti še kak dober antivirus(avira, avast, morda še microsoftov, panda cloud,...)
Pa ne znaš za firefox namestit nobenega dodatka? adblock plus, noscript,....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
To vem, da je okužen, saj ne odkrivamo žive vode :) Glede na to, da sm šele stakno zadevo in da se še nisem vredo poglobil v to, ker imam veliko za študirat, sem pač vprašal, če bi kdo vedel odgovor, da bi mi prihranil tegobe...hvala za odgovor, bom poskeniral s kasperskim, in pa s temi tvojimi antispyware programi, mogoče da bo pomagalo :) Aja, antivirus kateri laufa na moji mašini pa je avast home edition....glede dodatkov pa sam to povem, da ne bo pomagal, ker tole ni nek popup, da bi ga blokiral, bom pa tudi to sprobal, če drugače ne bo šlo! Sem pa tudi slišal danes od prijatelja, da je meu en podoben virus in tudi ko je formatiral komp, se mu je še vedno odpirala mozila in pa neka stran...ampak bolj težko verjamem :) je pa zanimivo da sem pogooglal pa ni nič pametnega :P
malwarebytes je našu 3 "viruse" in jih zbrisal...zdaj pa bo čas pokazal, če je blo to to :) tnx!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650121 (7658) | Domini tm |
» | Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 62159 (47959) | d4vid |
» | write protectedOddelek: Pomoč in nasveti | 1303 (1178) | jan01 |
» | Igra na istem računalnike ne deluje tako kot je včasih?Oddelek: Igre | 1179 (820) | andrejkor |
» | Najboljši antivirus do 200 EUR?Oddelek: Programska oprema | 2494 (1887) | opeter |