Forum » Pomoč in nasveti » Mi lahko nekdo pomaga najti tako Micro SD kartico ?
Mi lahko nekdo pomaga najti tako Micro SD kartico ?
ZuPk0 ::
Lep pozdrav !
Imam Micro SD kartico 16Gb Class 6 pa bi jo rad prodal ampak ne najdem nobene trgovine ki bi v opisu pisalo kater "class" je kartica oz. kakšna je njena hitrost...
Če mi nekdo prosim pomaga najti čimbolj podobno tej
Imam Micro SD kartico 16Gb Class 6 pa bi jo rad prodal ampak ne najdem nobene trgovine ki bi v opisu pisalo kater "class" je kartica oz. kakšna je njena hitrost...
Če mi nekdo prosim pomaga najti čimbolj podobno tej
- zavaroval slike: bluefish ()
KoMar- ::
Prvič slišim za to firmo. Lahko, da je ponaredek. Izmeri hitrost pisanja/branja s h2testw in bo verjetno dovolj za oglas.
Problem je da imam na kartici stvari...in za tist program moraš formatirati... sem pa našel nekega drugega ki pove hitrost. a je to kaj uporabna informacija ?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
KoMar- ::
Mene ob nakupu vedno zanimata dva podatka - hitrost branja IN hitrost pisanja. Nekako smiselno bi bilo tudi odstranit stvari iz kartice, če jo prodajaš, ne?
razumem. ampak sem mislil formatirati ko dobim kupca. bom tako izmeril hitrost da bom 5gb dal na kartico in potem dol z nje.
koliko je potem vredna ? oz. če mi nalepiš link od neke druge kartice podobne al pa kej ?
hvala!
hvala!
lasse007 ::
Proizvajalec kartice je verjetno Team Group, delajo tudi RAM.
http://www.teamgroup.com.tw/teamgroup/e...
http://www.teamgroup.com.tw/teamgroup/e...
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37655 (12711) | LuIK |
» | Neberljiva spominska kartica-formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6316 (848) | XrobertoX |
» | MICRO SD kartica - katera je najhitrejša ?Oddelek: Kaj kupiti | 6137 (4929) | Pithlit |
» | Kateri USB ključ kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 32106 (19019) | Izi |
» | microSD - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1041) | Senitel |