Forum » Programiranje » [c++]compare napaka
[c++]compare napaka
k_RIP_l ::
Naredil sem string polje. Sedaj pa bi želel da mi pri vsaki besedi primerja sosednje črke, če si sledijo po vrsti. Navodilo je takšno: Napisite program, ki prebere N besed in med njimi najde in izpise besede, kjer si crke sledijo v narascajocem vrstnem redu. Za branje imam že delujočo funkcijo. Edini problem je pri funkciji za iskanje.
Napako mi javi pri vrstici z compare funkcijo. Dev C++ mi javi napako: no matching function for cal to...
Vsakršna pomoč oz. razlaga napake bi bila zelo koristna.
LP
void Isci(string polje[vel], int velikost) { int z = 0; string pol[vel]; for(int i = 0; i < velikost; i++) { int x = polje[i].length(); int y = 0; for(int j = 0; j < x - 1; j++) { if (polje[i].compare(polje[i].at(j), polje[i].at(j + 1)) == 1) { y += 1; } } if((x - 1) == y) { pol[z] = polje[i]; z += 1; } } Izpisi(pol, z); }
Napako mi javi pri vrstici z compare funkcijo. Dev C++ mi javi napako: no matching function for cal to...
Vsakršna pomoč oz. razlaga napake bi bila zelo koristna.
LP
win64 ::
znake lahko primerjaš kar z operatorji manjše, večje, je enako
mimogrede, tudi računaš lahko z njimi: recimo znak1+znak2
mimogrede, tudi računaš lahko z njimi: recimo znak1+znak2
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | križci krožci c # (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11792 (10451) | Yacked2 |
» | Rekurzija v javi z ArrayListOddelek: Programiranje | 1568 (1411) | marjan_h |
» | [C++] vprašanja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Programiranje | 27270 (11816) | aljazko1995 |
» | [C#] pomoc pri vpisu elementov v listBoxOddelek: Programiranje | 1293 (1208) | keworkian |
» | [C++] urejanje nizov po velikostiOddelek: Programiranje | 2271 (2052) | Matako |