» »

Logitech SetPoint problem

Logitech SetPoint problem

DiTi ::

Imam en nadležen problem. Lastim si logitech VX Revolution miško. Inštaliran sem imel setpoint (zadnja verzija x64). Ta je se na enkrat (oz. po tistem ko nisem hotel rešit njihove ankete ) odločil, da več ne bo podpiral moje miške. V samem programu nisem več imel možnosti dodatnih nastavitev ter "pregleda" miške. Ok, pač nekaj se je zalomilo, bom ponovno namestil. Prvo odstranim SetPoint (uninstall), kjer pride do neke napake, uninstalacija se prekine ter ostane nekaj datotek v Program Files/Logitech/SetPoint mapi, po kratkem pregledu ugotovim da le nekaj help datotek in nekaj slik, te ročno pobrišem. Potem pa pri inštalaciji zadeva postane čudna, nekje na 20% namestitve se ta samo prekine, brez opozorila ali česa koli. Grem počistit register, mogoče je le kaj ostalo od stare različice, nič..isto. Po pol urnem iskanju ter preiskušanjem starejših verzij (zelo stare več ne delajo na Win 7) končno najdem 4.60 (zadnja 4.8), namestitev pride do 14%, nato se računalnik samostojno ponovno zažene (ni reset, programi se končajo in lepo se windowsi ponovno zaženejo). Mislim halo? wtf je zdaj to vse skupaj? nekaj sem bral da bi naj izklopil antivirus, imam le windows Essentials, ki ga ne gre zaključit drugače kot zaključit proces (?), nato se za nekaj minut sam nazaj zažene. Sicer sem probal med inštalacijo to, ampak rezultat je isti.

Kaj še naj probam naredit? Celotnih windowsev se mi ravno ne ljubi nameščat ponovno zaradi tega. Mogoče celo obstaja kakšna alternativa SetPointu? Vse kaj rabim je da si lahko določim kaj poljubne tipke delajo (zoom in/out, left-right scroll ter search tipka)

Fairplay ::

Imam isto miško in iste windowse ter zelo podoben problem, le da se meni računalnik ne restarta, ampak instal dokonča svoje delo, vendar tipke na miški še vedno ne delujejo.

Help anyone

kitara8 ::

ej fora je v tem da si zdownloadov novejšo verzijo. v stari se vse lepo da naštimat v ta novi pa ne. nazaj staro verzijo naloži... meni je to delal

Fairplay ::

Sem poskusil z tremi starejšimi verzijami in vsaka se sredi instala samodejno zapre :s

kitara8 ::

jah ne vem meni je to delalo. čene pa poskusi set point odstranit z revo uninstalerjem pa tam daj najbolj moćan izbris, poj pa staro verzijo nazaj nalož. mogoč bo šlo

Fairplay ::

hvala ti. Bom probal

DiTi ::

komaj zdaj vidim. vsaj pri meni je napaka bila ta da nisem imel dovoljenja do map ProgramData (skrita mapa na c:/) in še v notranjih mapah (v tem primeru Logitech). če bo kaj pomagalo :)

dukenukem ::

meni pa ta set point zmerom k prideš v winse, da hitrost miške na max ,sami bugi


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za miš me heca

Oddelek: Programska oprema
6920 (820) jurre
»

Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !

Oddelek: Operacijski sistemi
224247 (2446) aiko
»

Miš in tipkovnica se občasno ne odzivata

Oddelek: Strojna oprema
352263 (1932) bluefish
»

Problem s SetPointom!

Oddelek: Pomoč in nasveti
71408 (1232) robotek87
»

G7 in gumiranje?!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
121757 (1407) roli

Več podobnih tem