Forum » Kaj kupiti » Napajalnik, mnenja?
Napajalnik, mnenja?
xyxyxyxy ::
Odločam se med dvema napajalnikoma, cena je enaka:
Cooler Master Real Power M620
Corsair TX650W
Katerega naj izberem?
Poganjal bo (navit) i5 sistem, verjetno kdaj v prihodnosti tudi z dvema grafičnima karticama. Hvala.
Cooler Master Real Power M620
Corsair TX650W
Katerega naj izberem?
Poganjal bo (navit) i5 sistem, verjetno kdaj v prihodnosti tudi z dvema grafičnima karticama. Hvala.
- spremenil: xyxyxyxy ()
V bistvu to ni prioriteta, vzamem tudi nemodularnega, če je močnejši/stabilnejši. Zanima me predvsem, kateri je boljši.
svetetko ::
Ima, vendar pa ima corsairjev 620w na vseh 3 linijah po 1A manj od CM-ja. Nekje sem bral, da je to z več linijami samo marketinška poteza, da je bolje imeti eno ali dve močni. Zasledil sem tudi to, da prihaja do izgub moči pri modularnih kablih, da je bolje imeti navaden napajalnik, s čim manj motnjami (prekinitvami) od napajalca do porabnika. Koliko je na tem resnice?
axee ::
Kokr jst vem je nekaj resnice tu ampak baje pri kvalitetnih napajalcih to ni tak problem.
Jaz bi vzel Corsair-ja, nevem za CM Real Power serijo ampak Silent PRO ima malce slabšo učinkovitost. Kakšen budget maš?
Jaz bi vzel Corsair-ja, nevem za CM Real Power serijo ampak Silent PRO ima malce slabšo učinkovitost. Kakšen budget maš?
Ta dva staneta 85EUR, recimo, da sem pripravljen odšteti do 100EUR, tam nekje. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xyxyxyxy ()
Cooler Master Silent PRO M700W
Jaz bi izbiral med tem ter TX 650W. Za tistega Real Power-ja nimaš zagotovila da bo razumljivo tih, za tadva maš (SPCR). Če ti kaj pomenijo modularni kabli vazami CM, drugače pa bo tudi Corsair rock stable, nekako mene bolj vleče k Corsair-jem. Glede na to da ti modulatrnost ni prvotnega pomena vzami Corsair TX 650W. Super napajalnik in firma vredna zaupanja.
LP
Jaz bi izbiral med tem ter TX 650W. Za tistega Real Power-ja nimaš zagotovila da bo razumljivo tih, za tadva maš (SPCR). Če ti kaj pomenijo modularni kabli vazami CM, drugače pa bo tudi Corsair rock stable, nekako mene bolj vleče k Corsair-jem. Glede na to da ti modulatrnost ni prvotnega pomena vzami Corsair TX 650W. Super napajalnik in firma vredna zaupanja.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Imam izkušnje z 950W chiefteci in že pod q9400 in HD4870x2 tuli ko zmešan...Bi moral pa preverit kater model je bil, zagotovo modularen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2085 (1815) | klinker |
» | Nova "mašinca" :P (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13922 (11775) | IvoJan |
» | sestava računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2109 (942) | Nwanko |
» | Računalnik za igreOddelek: Kaj kupiti | 1248 (1152) | bluefish |
» | Katera komponenta je povzročila hud pok in restart? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5620 (4459) | Mitja358 |