» »

Napajalnik, mnenja?

Napajalnik, mnenja?

xyxyxyxy ::

Odločam se med dvema napajalnikoma, cena je enaka:

Cooler Master Real Power M620

Corsair TX650W

Katerega naj izberem?

Poganjal bo (navit) i5 sistem, verjetno kdaj v prihodnosti tudi z dvema grafičnima karticama. Hvala. :)
  • spremenil: xyxyxyxy ()

svetetko ::

Če želiš imeti modularne kable vzemi CM-ja, drugač bi jaz raje corsairja.

bluefish ::

Če pa bi vseeno rad modularne kable, potem ima tudi Corsair 620W model, ki to omogoča.

V bistvu to ni prioriteta, vzamem tudi nemodularnega, če je močnejši/stabilnejši. Zanima me predvsem, kateri je boljši. :)

Ima, vendar pa ima corsairjev 620w na vseh 3 linijah po 1A manj od CM-ja. Nekje sem bral, da je to z več linijami samo marketinška poteza, da je bolje imeti eno ali dve močni. Zasledil sem tudi to, da prihaja do izgub moči pri modularnih kablih, da je bolje imeti navaden napajalnik, s čim manj motnjami (prekinitvami) od napajalca do porabnika. Koliko je na tem resnice?

To tudi mene zanima, je boljše imeti eno 52A ali tri po 19A.

axee ::

Kokr jst vem je nekaj resnice tu ampak baje pri kvalitetnih napajalcih to ni tak problem.

Jaz bi vzel Corsair-ja, nevem za CM Real Power serijo ampak Silent PRO ima malce slabšo učinkovitost. Kakšen budget maš?

Ta dva staneta 85EUR, recimo, da sem pripravljen odšteti do 100EUR, tam nekje. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xyxyxyxy ()

Ti tišina kej pomeni?

Če je med drugim tudi tih, še toliko bolje, seveda.

Cooler Master Silent PRO M700W

Jaz bi izbiral med tem ter TX 650W. Za tistega Real Power-ja nimaš zagotovila da bo razumljivo tih, za tadva maš (SPCR). Če ti kaj pomenijo modularni kabli vazami CM, drugače pa bo tudi Corsair rock stable, nekako mene bolj vleče k Corsair-jem. Glede na to da ti modulatrnost ni prvotnega pomena vzami Corsair TX 650W. Super napajalnik in firma vredna zaupanja.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: axee ()

opcija bi bil tudi chieftec 750w, ki je se mocnejsi, modularen, stane pa 95.

Imam izkušnje z 950W chiefteci in že pod q9400 in HD4870x2 tuli ko zmešan...Bi moral pa preverit kater model je bil, zagotovo modularen

Zgodovina sprememb…

• spremenil: axee ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kvaliteten napajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
152085 (1815) klinker
»

Nova "mašinca" :P (strani: 1 2 3 )

10213922 (11775) IvoJan
»

sestava računalnika

412109 (942) Nwanko
»

Računalnik za igre

131248 (1152) bluefish
»

Katera komponenta je povzročila hud pok in restart? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
525620 (4459) Mitja358

Več podobnih tem