Forum » Šola » Iskra Kranj ali Vegova Lj???
Iskra Kranj ali Vegova Lj???
lolko ::
Katero mi bolj priporočate?
Vegovo v Ljubljani ali Iskra Kranj, sem pa iz Škofje Loke??
hvala za odgovore
Lp
Vegovo v Ljubljani ali Iskra Kranj, sem pa iz Škofje Loke??
hvala za odgovore
Lp
HairyFotr ::
Sem iz Kranja, hodil sem na Iskro, trenutno sem 3. letnik FRI...
priporočam ti Vegovo...
Že Ljubljana sama je vsekakor bolj kul kot Kranj, hkrati pa so se mi v 1. letniku faksa kolegi z Vegove zdeli bolje pripravljeni na študij od nas, ki smo prišli z Iskre.
priporočam ti Vegovo...
Že Ljubljana sama je vsekakor bolj kul kot Kranj, hkrati pa so se mi v 1. letniku faksa kolegi z Vegove zdeli bolje pripravljeni na študij od nas, ki smo prišli z Iskre.
lolko ::
Kaj pa glede tega
Tehniška gimnazija
ali
Računalniški tehnik
Razmišljaj sem bolj o Račuinalniškem tehniku in bi sprot delal še peti predmet za splošno maturo..za to pa sem bolj navdušenj predvsem zaradi strokovnih predmetov in se bom že v srednji šoli veliko vrč stvari pomojrm naučil..
Bom vseeno lahko prišel normalno na faks FRI naprimer =)
Hvala in LP
Tehniška gimnazija
ali
Računalniški tehnik
Razmišljaj sem bolj o Račuinalniškem tehniku in bi sprot delal še peti predmet za splošno maturo..za to pa sem bolj navdušenj predvsem zaradi strokovnih predmetov in se bom že v srednji šoli veliko vrč stvari pomojrm naučil..
Bom vseeno lahko prišel normalno na faks FRI naprimer =)
Hvala in LP
HairyFotr ::
Js tut mislm, da prav razmišljaš.
Na gimnaziji imaš sicer precej splošnih predmetov... ampak jih lahko popolnoma nadomestiš z občasnim branjem knjig in kakim pametnim frendom, za katere boš imel precej več časa če boš rač. tehnik.
Glede FRIja imam samo en nasvet: dobro se nauči matematiko v srednji
Na gimnaziji imaš sicer precej splošnih predmetov... ampak jih lahko popolnoma nadomestiš z občasnim branjem knjig in kakim pametnim frendom, za katere boš imel precej več časa če boš rač. tehnik.
Glede FRIja imam samo en nasvet: dobro se nauči matematiko v srednji
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HairyFotr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vegova - da ali ne?Oddelek: Šola | 2871 (2330) | tony1 |
» | VegovaOddelek: Šola | 3077 (2734) | nononono |
» | Srednja šola za računalništvo in elektronikoOddelek: Šola | 7256 (6667) | amacar |
» | kam naprej (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9772 (8582) | overlord_tm |
» | naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 48236 (45718) | Jan987 |