Forum » Izdelava spletišč » Moodle napaka v prikazu slike uporabnika
Moodle napaka v prikazu slike uporabnika
winlins ::
Lep pozdrav!
Imam postavljen server z moodle aplikacijo ampak napaka je v tem ko dodam uporabnika in ko se ta uredi doda svojo sliko moodle tega nemore prikazati zanimajo me pa se druge podrobne nastavitve vsega tega imam pa najnovejso različico moodla.
Lp: Gregor
Imam postavljen server z moodle aplikacijo ampak napaka je v tem ko dodam uporabnika in ko se ta uredi doda svojo sliko moodle tega nemore prikazati zanimajo me pa se druge podrobne nastavitve vsega tega imam pa najnovejso različico moodla.
Lp: Gregor
KoMar- ::
Moral boš konkretno vprašat, če želiš konkreten odgovor. Da ne deluje nalaganje slik, je morda vzrok v napačnih pravicah za "data" direktorij (kje je, boš pa ti bolje vedel, ker si ga nastavil pri namestitvi)...
winlins ::
To je mogoče samo sem pogledal pa mislim da ni to napaka tudi meni kot adminu ne pokaze slike.
DubleG ::
Nisi pravilno odgovoril.
Komar je mislim na pravice direktorija, kamor se shranjujejo slike. Ako pravice za pisanje niso nastavljene, potem ne more shranit slik, kar posledično pomeni, da jih ne more prikazat.
Komar je mislim na pravice direktorija, kamor se shranjujejo slike. Ako pravice za pisanje niso nastavljene, potem ne more shranit slik, kar posledično pomeni, da jih ne more prikazat.
GA-P55M-UD2,i5,12GB RAM,Radeon HD 4850,Crucial SSD 64GB,
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem podjetja, ki bi izdelovala e-gradiva za računalništvoOddelek: Šola | 4162 (3228) | Isotropic |
» | Inštalacija moodla na nek strežnikOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (907) | bogi |
» | Ministrstvo za šolstvo in šport želi prosto dostopne šolske učbenike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 23373 (21103) | noraguta |
» | Kako pogruntati platformo internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1202 (963) | Pehko |
» | NoodleOddelek: Programska oprema | 950 (871) | Tilk |