Forum » Omrežja in internet » Klicni dostop in VoIP
Klicni dostop in VoIP
Mitch ::
Zanima me, če T-2 blokira klice na telefonske številke namenjene klicnim povezavam? Namreč imam T-2 VDSL priključek in vse tri storitve (trojček) in se nikakor ne morem povezat na katero omrežje za klicni dostop (Volja.net, Arnes, Butn.Net). Vedno mi tajnica sporoči naslednje: "Oprostite, klicana številka trenutno ni dosegljiva". Torej zanima me, če je klicni dostop blokiran s strani T-2ja?
P.S. Vem, da se bo marsikdo vprašal, zakaj potrebuje klicni dostop ob digitalni VDSL povezavi. Mene samo zanima, zakaj to ni tehnično izvedljivo...
P.S. Vem, da se bo marsikdo vprašal, zakaj potrebuje klicni dostop ob digitalni VDSL povezavi. Mene samo zanima, zakaj to ni tehnično izvedljivo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj pravite o butn.netOddelek: Omrežja in internet | 3974 (2109) | Senitel |
» | Mail na Siolu, želim pa T2Oddelek: Omrežja in internet | 3708 (3440) | Jan987 |
» | Internet pri notesnikih!Oddelek: Omrežja in internet | 1548 (1238) | 'FireSTORM' |
» | Občutna podražitev klicnega dostopa do interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6663 (6663) | darkolord |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 1974 (1974) | pivmik |