Forum » Konzole » Nintendo Wii kot DVD in XviD predvajalnik
Nintendo Wii kot DVD in XviD predvajalnik
gamemen ::
Pozdravljeni!
Namen si imam kupiti Nintendo Wii in me zanima ali lahko Wii uporabljam kot predvajalnik DVD in XviD filmov.
Imam ga namen tudi odkleniti s softmodom.
LP
Namen si imam kupiti Nintendo Wii in me zanima ali lahko Wii uporabljam kot predvajalnik DVD in XviD filmov.
Imam ga namen tudi odkleniti s softmodom.
LP
dwinxp ::
Verjetno da delajo preko Homebraw... sem gledal na you tubu je eden predvajal filme iz Wii-ja... tako da pomojem da gre...
Samo pravi program za Homebraw se pobere iz neta pa pomojem deluje...
Samo pravi program za Homebraw se pobere iz neta pa pomojem deluje...
Alamar ::
Kakšno vprašanje pa je to? Kakšna pa je slika na navadni TV, če smem vprašat in kaj sploh je navaden TV?
JanezH ::
Jaz sem kako leto nazaj, ko sem kupil wii, pa nisem bil zadovoljen. Mogoče so v enem letu stvar izboljšali.
gamemen ::
Dobro sej to razumem da ni HD.
Meni je glavno da je slika dovolj dobra za normalno gledanje filmov.
Meni je glavno da je slika dovolj dobra za normalno gledanje filmov.
Alamar ::
Z Mplayer-jem je dovolj dobra, samo ne pričakuj čudežev na LCDju. Sam uporabljam komponentni kabel in softmodan wii, ampak mi je vseeno bolj komot in boljša slika na namenskem Philips predvajalniku prek HDMIja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59263 (14411) | BaRtMaN |
» | DivX na konzolah?Oddelek: Novice / Konzole | 3054 (3054) | kixs |
» | Mod chipi ?Oddelek: Konzole | 1867 (1402) | bluefish |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5472 (4300) | m1h4 |
» | Najprimernejša zbirka kodekovOddelek: Zvok in slika | 1867 (1501) | Mr_Globus |