Forum » Loža » smuči elan ali atomic
smuči elan ali atomic
Theone2005 ::
Imam vprašanje če kdo pozna atomic GTR smuči? Bile bi naj enake kot GS-9, le s slabšimi avtomati, ampak končni učinek naj bi bil zelo podoben GS-9. Imajo jih pa v gigasportu, prodajalec je rekel da je le oznaka drugačna, naj pa bi bilo isto kot GS-9..
Drugače pa se zanimam tudi za elan speedwave 12...
pa kateri smučarski čevlji ?
visok sem 190cm, teža 80kg.
LP
Drugače pa se zanimam tudi za elan speedwave 12...
pa kateri smučarski čevlji ?
visok sem 190cm, teža 80kg.
LP
Karaya 52 ::
Drugo leto uporabljam speedwave 12 in so super. Včeraj na Kaninu sem se precej namučil, ledeno in strmo, hitrost dobiš takoj. Na slalom pozabi.
koliko pa imaš kg ? Nekateri sodelavci mi predlagajo minimalno speedwave 14...v smislu da mi bo 12ka premehka...
Trenutno se odoločam med:
HEAD iXRC RACE SW
FISHER PROGRESSOR 9+
ELAN SPEEDWAVE 12
ELAN SPEEDWAVE 14
Želim si pa vsestransko smučanje. Se pravi bolj se nagibam k hitrosti in daljšim zavojem, nekaj pa me tudi privlačijo kratki slalomski zavoji. Smučka mora biti tudi dovolj trda
katero od teh bi priporočali ?
DO zdaj sem smučal s starimi elankami integro in sem se moral kar fajn mantrat da nisem drsel po progi
HEAD iXRC RACE SW
FISHER PROGRESSOR 9+
ELAN SPEEDWAVE 12
ELAN SPEEDWAVE 14
Želim si pa vsestransko smučanje. Se pravi bolj se nagibam k hitrosti in daljšim zavojem, nekaj pa me tudi privlačijo kratki slalomski zavoji. Smučka mora biti tudi dovolj trda
katero od teh bi priporočali ?
DO zdaj sem smučal s starimi elankami integro in sem se moral kar fajn mantrat da nisem drsel po progi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | smuči za začetnikaOddelek: Loža | 5155 (4907) | PacificBlue |
» | Kakšne smuče kupiti?Oddelek: Loža | 2612 (2515) | amigo_no1 |
» | ELAN SpeedWaveOddelek: Loža | 4842 (4658) | TheClimber |
» | katere nove smuči?Oddelek: Loža | 16886 (11356) | schurda |
» | Speedwave 10Oddelek: Loža | 4588 (4370) | gforce |