Forum » Zvok in slika » Predvajanje na daljavo
Predvajanje na daljavo
repsol ::
Lepo pozdravljeni
Na hitro sem preletel po tej temi, vidim, da se nekateri nekoliko bolj spoznate na NMT media player-je
Vprašanje:
Imam 7 barov v Sloveniji, v vsakem so lcd TV-ji, v nekaterih tudi 4-je.
Kakšna je rešitev, da bi od doma naložil in predvajal na vsakem LCD-ju posebaj različna sporočila o trenutnih akcijah, ki jih imamo me vikendi.
Imamo okrog 25 lcd-jev in na vsakem različna akcija oz vsebina.
Hvala Lp
Na hitro sem preletel po tej temi, vidim, da se nekateri nekoliko bolj spoznate na NMT media player-je
Vprašanje:
Imam 7 barov v Sloveniji, v vsakem so lcd TV-ji, v nekaterih tudi 4-je.
Kakšna je rešitev, da bi od doma naložil in predvajal na vsakem LCD-ju posebaj različna sporočila o trenutnih akcijah, ki jih imamo me vikendi.
Imamo okrog 25 lcd-jev in na vsakem različna akcija oz vsebina.
Hvala Lp
tomasDJ ::
Pozdravljeni,
v našem podjetju razvijamo spletno platformo in player, ki vam omogoča točno to kar potrebujete. V kolikor bi vas zanimalo sodelovati v testnem ( beta ) obdobju me lahko pokličete na 041-221944 (Tomaž). Zmenimo se lahko za neobvezujoč sestanek ter predstavitev platforme, v testnem obdobju pa to vam ne predstavlja nobenih stroškov.
LP, tomaž
v našem podjetju razvijamo spletno platformo in player, ki vam omogoča točno to kar potrebujete. V kolikor bi vas zanimalo sodelovati v testnem ( beta ) obdobju me lahko pokličete na 041-221944 (Tomaž). Zmenimo se lahko za neobvezujoč sestanek ter predstavitev platforme, v testnem obdobju pa to vam ne predstavlja nobenih stroškov.
LP, tomaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV več ne lovi pop tv in A kanalaOddelek: Zvok in slika | 11511 (9969) | Alexius Heristalski |
» | Sistem PARKIRIŠČE! (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11399 (9464) | gapic_8 |
» | Siol tv in kakovost slikeOddelek: Omrežja in internet | 6514 (4978) | Tilen |
» | AMIS air Triple Play (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 25005 (12724) | c5n9 |