Forum » Programska oprema » Program za HD, CPU, memory,...
Program za HD, CPU, memory,...
gjural ::
Pozdravljeni, zanima me, če obstaja program za Windows (natančneje za windows 7), podoben tistemu za mac istat ( http://www.islayer.com/apps/istatmenus/ ).
Fora ostalih je da ti vse posebaj kažejo, ta pa pokaže zelo zelo podrobne dejansko vse kar hočeš vedet in še več... koliko sem gledal, obstaja istat memory, cpu,... v obliki widgeta za windows, potrebno jih je namestiti vsakega posebaj, nažalost pa še na windows 7 ne delajo....
če obstaja kakšen program ki je primerljiv s tem, bi prosil da se predlaga, da ga sprobam..
hvala
Fora ostalih je da ti vse posebaj kažejo, ta pa pokaže zelo zelo podrobne dejansko vse kar hočeš vedet in še več... koliko sem gledal, obstaja istat memory, cpu,... v obliki widgeta za windows, potrebno jih je namestiti vsakega posebaj, nažalost pa še na windows 7 ne delajo....
če obstaja kakšen program ki je primerljiv s tem, bi prosil da se predlaga, da ga sprobam..
hvala
gjural ::
no nekaj časa sedaj uporabljam ta everest... zadeva je vredu, ampak program moraš dejansko odpreti... je mogoče kakšna možnost da ti to izpisuje v start vrstici? v everestu sicer tega nisem našel, da bi šlo nastavit...
RuN ::
Lahko nastaviš, da ti prikazuje kot Gadget v oknih.
V nastavitvah Everesta moraš dodat kljukico in pa izbrat katere podatke ti naj prikazuje. Prav tako obkljukaš, da se ti samodejno zažene z okni in to je to.
V nastavitvah Everesta moraš dodat kljukico in pa izbrat katere podatke ti naj prikazuje. Prav tako obkljukaš, da se ti samodejno zažene z okni in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10954 (10074) | RuskiSnajper |
» | mrežna karticaOddelek: Omrežja in internet | 2276 (2018) | simon5029 |
» | driverji...pomoc prosmOddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (932) | nartnk |
» | Vista SP2 aprilaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5541 (4001) | bluefish |
» | Program za odčitavnaje temepratureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2801 (2602) | benjaminnaj |