Forum » Pomoč in nasveti » Pozabljeno geslo in zastavljeno vprašanje-Hotmail
Pozabljeno geslo in zastavljeno vprašanje-Hotmail
vilser ::
Mene en kolega sprašuje za pomoč in pravi sledeče:
Nekaj časa nazaj sem pri nastavitvi mojega account pri Hotmailu izbral,da mi poteče geslo čez 72 dni in to se je tudi zgodilo ampak jaz sem nato tudi pozabil in zdaj jaz ne morem notri v moj Hotmail,ker poleg tega,da sem pozabil geslo sem pozabil tudi vprašanje,ki sem si ga nastavu ob samem vhodu v Hotmail (od tega je minilo dobrih 8 let odkar sem si to nastavil) in zdaj jaz to rabim pod nujo,da pridem do mojega account samo kako naj pridem do tega?
Napaka kode,ki mi jo daja je: 80048831
Pomoč je zaželjena!
Hvala
Nekaj časa nazaj sem pri nastavitvi mojega account pri Hotmailu izbral,da mi poteče geslo čez 72 dni in to se je tudi zgodilo ampak jaz sem nato tudi pozabil in zdaj jaz ne morem notri v moj Hotmail,ker poleg tega,da sem pozabil geslo sem pozabil tudi vprašanje,ki sem si ga nastavu ob samem vhodu v Hotmail (od tega je minilo dobrih 8 let odkar sem si to nastavil) in zdaj jaz to rabim pod nujo,da pridem do mojega account samo kako naj pridem do tega?
Napaka kode,ki mi jo daja je: 80048831
Pomoč je zaželjena!
Hvala
hokuspokus2 ::
za manjso protiuslugo ti lahko pomagam dobiti svoj racun nazaj!!
kontakt na myke.treasure@hotmail.com
kontakt na myke.treasure@hotmail.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2924 (2813) | jurre |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9348 (6533) | klemenSLO |
» | Hotmail problemOddelek: Pomoč in nasveti | 826 (749) | KoMar- |
» | Povečajte Hotmailov poštni predal (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8056 (5345) | Athena89 |
» | Plačljivi Microsoft HotmailOddelek: Novice / Ostale najave | 2468 (2468) | CaqKa |