» »

nfs5 porshe

nfs5 porshe

Marjan ::

lepo normalno spilam 2 tedna, predvsem factory driver (btw prsu sem do 07/3 naprej je (skor) nemogoce). Pol pa spilam kak teden Evolution in ze kr dalec pridem! En dan pa zalavfam Nfs in mi se preden pridem u spil neki zatezi okol SWAP fajla, in mi igre noce zalaufat! Pol em nastimu da mi virtual memory winsi sami uravnavajo! Od takrat naprej pa mi igro normalno zalaufa samo evolution ne dela!!!;( (vse ostalo dela normalno)
Kwa za hudica je tle narobe!!????
  • spremenilo: Marjan ()

Yohan del Sud ::

A mi lahko kdo pošlje kodo. Kar naenkrat jo če met ob inštalaciji, pa je na ta starmu sistemu ni rabu. Čudn.

kwa je zdej to? a noben ne ve odgovora kaj bi blo narobe?

btw: a je kdo naredu factory driver 03/7?

Justy ::

Jst sem naredu vse factory driver in evolution...
Ce rabis pomoc pri factory driver, bolj natancno povej kaj je treba naredit v 03/7, k ne wem vec katera je ta naloga..:P

mas poligon. vozis boxterja, sam mors prestavlat, prvic se mors obrnt za 180, potem furas vzvratno in spet obrnes za 180, potem dva ovinka, obrnes za 360 in za peljes v cilj v 50sek!
Čist eazy:D

rata mi enkrat ubrnt za 180, drugic pa vec ne!???

Justy ::

Ja ta naloga pa res preizkusi tvoje voznisko znanje:D
Ko gres 'rikverc' se pelji dokaj pocasi ( ne prepocasi), da vidis kdaj bos med kolicki in tudi zato da se lepo naravnas. Obrnes se pa brez rocne! Ko prides med kolicke tisis nazaj in v eno stran (mislim da v levo, ker se mores obrnit v smeri urinega kazalca) in rezultat je tu:D. Sicer mores pa sprobavat, ker sigurno nobenmu ne rata v prvo.

BTW: Nazaj in levo drzi samo toliko casa da se lepo obrnes za 180 stopinj, pol pa itaq cujes zvok ce ti rata.

mitja49 ::

Pobje, ne se niti približno zaje..... z Justy-jem ker tip obvlada sceno...
On ti pove kako pa kaj, al jebeš to...
Ko prideš na track maš svoja jajca mad nogam in da boš naredu vse stage se boš mal-velik-preveč namatru...

It's kind of sad when you don't know the meaning . . . but everything happens for a REASON !

Yohan del Sud ::

Ej Jugonostalgik, stari moj. Dela!

IOU1 :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igra kdo igro Indiana Jones and the Emperor's Tomb ?

Oddelek: Igre
71601 (1081) Philiper
»

Need For Speed Porsche Unleashed

462926 (1762) Hitri
»

Težave NFS5

221305 (997) c00L3r
»

Need for Speed 5 ne dela sploh