» »

pomotoma izbrisane datoteke

pomotoma izbrisane datoteke

krastača ::

:'(

Na svojem D disku sem imela mapo ker sem shranjevala svoje e-knjige. Po pomotoma sem jo zbrisala. Še sama ne vem kako se je to zgodilo. Ko sem šla v koš, da bi jo dala nazaj je ni bilo tam. Prosim nekoga, da mi pove kam naj pogledamm, da dobim celotno vsebino zbrisane mape nazaj.

Na netu sem opazila program (http://www.whitecanyon.com/recover-my-f.... Demo program sem res dol potegnila ter ga zagnala; file je tudi ven potegnil samo, da bi mi jih recoveral nazaj želi, da plačam 66 eurov aktivizacijske kode na netu. A obstaja kaka možnost, da mapo dobim nazaj brez trošnje denarja.

Kristy
  • spremenil: gkovac ()

KoMar- ::

Brezplačen program: http://www.piriform.com/recuva

Nič ne delat s pogonom D, dokler ne rešiš vseh podatkov iz njega! Rešene podatke najprej shrani nekam drugam (recimo na C), šele potem jih vrni na D.

Pa preberi si pravila foruma, ker tak naslov teme ("Pomoč") ni dovoljen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

krastača ::

Sprva hvala lepa "KoMar" za tako hiter odgovor na mojo neželjeno nezgodbo. Program sem potegnila dol ter ga sedaj zagnala. Naredila bom tako kot si velel in upala, da se bo vse dobro izteklo. Tebi, bi se pa rada zahvalila za tako hitero pomoč.

Hvala ti.

In, da ne pozabim, se opravičujem odprte teme pod temo Pomoč. Se ne bo več zgodilo.

Kristy

xardas ::

Zdravo,

prijateljica je po nesreči izbrisala mapo, v kateri je imela neke slike. Poskusila sva že z trial programi Advanced disk recovery in Digital rescue, ter zgoraj omenjeni program Recuva, vendar brez uspeha. Slike niso bile na računalniku pred 12.5.2009. Računalnik se je nato uporabljal še eno leto.

Odkril sem, da imata win7 in Vista tole, za xp pa verjetno ne obstaja nič takega.

Kolikšna je verjetnost, da obnovimo te slike? Vem, da obstaja na tone teh programov. Mogoče lahko priporočite kakšnega, ki je vam pomagal?

technolog ::

Odvisno od aktivnosti diska in zasedenosti. Glede na to, da je od tega že dolgo, je verjetnost, da so slike še binarno na disku ~0.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
11725276 (3451) sandicar
»

Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6115566 (14536) Jerry000
»

Vprašanje v zvezi z rand() funkcijo

Oddelek: Programiranje
497051 (6241) fireice
»

Recovery podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
51392 (1287) DragonHeart
»

Odkrili velik krog kradljivcev identitet