» »

Pri WinXP se mi racunalnik na case kuj sam resetira ???

Pri WinXP se mi racunalnik na case kuj sam resetira ???

MATiCEK ::

Imam WinXP in se mi na čase dogaja to, da se mi računalnik resetira...in to tak,da kot da bi ga jaz sam resetiral tako da bi ga izklopil iz elektrike in potem nazaj...????????? Po resetu, pa mi javi da naj bil vzrok zato voodoo 3 ?????? Na drugih windowsih pa mi tega ne dela, naprimer na win 2000 !!!! Kaj naj nardim ??? Se je ze komu to dogajalo....?????

Ribicija ::

Ce ne gre drugače si izklopi auto reset v nastavitvah. SE pravi system properties=>advance=>start up and recovery. Tukaj daš setings in si izklopiš auto restart.

CaqKa ::

nebo melo veze.. to so driveri krivi...
idi skozi teme pa si one drivere poišči ko smo jih predlagali... pol bi moralo bit deloma vredi. meni je edino pri igri starmonkey še dalje jebalo... se ni dalo pač pomagat... rešitev je tudi da si kupiš novo grafično(seveda ne voodoo).

ABX ::

Prvi korak je tak kot pravi Ribicija.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

pol se mu pač nebo mašina sama restartala pač pa bo mel bluskrin pa še sam bo moral restartat.. kaj bo mel od tega.. nič... sam sem mel ta problem in vem da je napaka v driverih. nekaj zašteka, winsi zapišejo minudump mašina se restarta, pa pove da je so se winsi recovereali from a serios error pa da je vzrok bil v3 driver.

ABX ::

Korak za korakom, brez prehitevanja. Če ne nikoli ne več kaj počneš.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ok :)
bomo vidli kdo bo koga :)>:D

Marko007 ::

Ti kar drajverje menjaj, saj izklop avtomatskega restarta res nima pravega smisla - razen da občuduješ "blue screen" - tokrat nekoliko bolj temno modra barva kot v starejših Windowsih. Al se mi pa samo zdi ... no se mi je zdelo.:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Marko007 ()

andrej ::

na modrem zaslonu bo vido kateri driver je kriv. glede na to da po resetu napise, da je bil voodoo pa vsekakor updataj graficni gonilnik.

frizjena mašina je frizjena mašina.. al ma bluskrin pa te čaka da boš resetno al pa da se sama resetne je pa res vseeno :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Random restart računalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
7512739 (10784) Pero_SLO
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222152 (1833) Duhec
»

[težka tema] računalnik zmrzuje

Oddelek: Pomoč in nasveti
341865 (1557) solatko
»

Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
778163 (8163) darkolord
»

Problem XP-jev

Oddelek: Operacijski sistemi
241553 (1026) andrej

Več podobnih tem