» »

Kako priti v sistem

Kako priti v sistem

andrej20 ::

Lep pozdrav.
Imam en problem in sicer se mi je sesedel windows xp home edition.Sedaj pa bi rad prišel v sistem da bi si shranil še neke podatke predno bi ga formatiral. Preko Safe mode noče priti v sistem zanima pa me ali obstaja še kakšen trik kako priti v sistem.
Lp

Tea Time ::

Halo.

V kolikor potrebuješ podatke, ki so na disku, vstavi ta disk v "slave" načinu v drug računalnik in preprosto skopiraj datoteke, ki jih potrebuješ. V kolikor pa potrebuješ kakšne nastavitve ali kaj podobnega, pa se bo moral oglasiti kakšen drugi.

Uspešno, lahko noč.
Have a break!

pershi ::

Ena moznost je, da disk priklopis v drug delujoc racunalnik, in tam skopiras. Druga je WindowsPE ali pa kaka live linux distribucija s katero bos potem skopiral datoteke.

lp, p

Tomas 33 ::

Live linux. npr. Ubuntu, pa skopiraj na zunanji disk ali preko mreže kot je rekel pershi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomas 33 ()

andrej20 ::

Gre za notebook tko da diska ni mogoče priklopt kam drugam mi lahko kdo bolj natančno razlož kako je s tem Live Linux
Lp

AndrejS ::

Kak ni diska mogoče priklopit drugam ? Vsi novejši notebooki imajo SATA diske, če pa imaš starejšega , ki ima IDE disk pa kupiš adapter.

Lahko pa snameš najnovejši ubuntu , zaženeš s CDja in potem podatke nekam preko mreže , ali pa na USB disk / ključ skopiraš

cyber_killer ::

In po pomoti ko inštalira Ubuntu še formatira disk :)

Najbolj, da narediš reinstall sistema brez formata, pa pobereš dol kar rabiš in potem na frišno inštaliraš windowse.

Zgodovina sprememb…

imallears ::

zaženeš ubuntu, ne inštaliraš, pa si namest v pol ure pri podatkih v 1min

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 8 problem

Oddelek: Operacijski sistemi
181374 (1140) boris22
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444633 (26673) BorutK-73
»

ohraniti podatke

Oddelek: Pomoč in nasveti
161697 (1461) Gutjerez
»

Trdi disk je fuč, kako do podatkov...?

Oddelek: Pomoč in nasveti
162141 (1826) energetik
»

Pozabljeno geslo.