Forum » Operacijski sistemi » Kako priti v sistem
Kako priti v sistem
andrej20 ::
Lep pozdrav.
Imam en problem in sicer se mi je sesedel windows xp home edition.Sedaj pa bi rad prišel v sistem da bi si shranil še neke podatke predno bi ga formatiral. Preko Safe mode noče priti v sistem zanima pa me ali obstaja še kakšen trik kako priti v sistem.
Lp
Imam en problem in sicer se mi je sesedel windows xp home edition.Sedaj pa bi rad prišel v sistem da bi si shranil še neke podatke predno bi ga formatiral. Preko Safe mode noče priti v sistem zanima pa me ali obstaja še kakšen trik kako priti v sistem.
Lp
Tea Time ::
Halo.
V kolikor potrebuješ podatke, ki so na disku, vstavi ta disk v "slave" načinu v drug računalnik in preprosto skopiraj datoteke, ki jih potrebuješ. V kolikor pa potrebuješ kakšne nastavitve ali kaj podobnega, pa se bo moral oglasiti kakšen drugi.
Uspešno, lahko noč.
V kolikor potrebuješ podatke, ki so na disku, vstavi ta disk v "slave" načinu v drug računalnik in preprosto skopiraj datoteke, ki jih potrebuješ. V kolikor pa potrebuješ kakšne nastavitve ali kaj podobnega, pa se bo moral oglasiti kakšen drugi.
Uspešno, lahko noč.
Have a break!
pershi ::
Ena moznost je, da disk priklopis v drug delujoc racunalnik, in tam skopiras. Druga je WindowsPE ali pa kaka live linux distribucija s katero bos potem skopiral datoteke.
lp, p
lp, p
Tomas 33 ::
Live linux. npr. Ubuntu, pa skopiraj na zunanji disk ali preko mreže kot je rekel pershi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tomas 33 ()
andrej20 ::
Gre za notebook tko da diska ni mogoče priklopt kam drugam mi lahko kdo bolj natančno razlož kako je s tem Live Linux
Lp
Lp
AndrejS ::
Kak ni diska mogoče priklopit drugam ? Vsi novejši notebooki imajo SATA diske, če pa imaš starejšega , ki ima IDE disk pa kupiš adapter.
Lahko pa snameš najnovejši ubuntu , zaženeš s CDja in potem podatke nekam preko mreže , ali pa na USB disk / ključ skopiraš
Lahko pa snameš najnovejši ubuntu , zaženeš s CDja in potem podatke nekam preko mreže , ali pa na USB disk / ključ skopiraš
cyber_killer ::
In po pomoti ko inštalira Ubuntu še formatira disk :)
Najbolj, da narediš reinstall sistema brez formata, pa pobereš dol kar rabiš in potem na frišno inštaliraš windowse.
Najbolj, da narediš reinstall sistema brez formata, pa pobereš dol kar rabiš in potem na frišno inštaliraš windowse.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cyber_killer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1374 (1140) | boris22 |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44633 (26673) | BorutK-73 |
» | ohraniti podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1461) | Gutjerez |
» | Trdi disk je fuč, kako do podatkov...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2141 (1826) | energetik |
» | Pozabljeno geslo.Oddelek: Pomoč in nasveti | 4699 (4127) | k6jazin |