Forum » Pomoč in nasveti » cudno obnasanje temperature
cudno obnasanje temperature
bodom ::
zio.
na masini elite K7VTA3, athlon xp 1700+ smo probali softversko ohlajevanje procesorja z enim programom na nemski strani (WPCREDIT - o njem je bilo govora pred dobrim tednom).
no vse lepo in prav edin en problem pa je; na spodnjem grafu:
ce pogledam v sandri pokaze, da je:
Temp1 = Board Temperature
Temp2 = CPU Temperature
Temp3 = Power / Aux Temperature
a mi lohk kdo pove kaj naj bi pomenila ta temperatura Temp3 in zakaj tako niha na grafu (pribl. 40 - 50°C)? enkrat je 60°C, spet drugic 16°C
s to temperaturo se je dogajalo podobno tud ko se nism uporabu tistga programa za ohlajevanje procesorja.
hvala, LP
na masini elite K7VTA3, athlon xp 1700+ smo probali softversko ohlajevanje procesorja z enim programom na nemski strani (WPCREDIT - o njem je bilo govora pred dobrim tednom).
no vse lepo in prav edin en problem pa je; na spodnjem grafu:
ce pogledam v sandri pokaze, da je:
Temp1 = Board Temperature
Temp2 = CPU Temperature
Temp3 = Power / Aux Temperature
a mi lohk kdo pove kaj naj bi pomenila ta temperatura Temp3 in zakaj tako niha na grafu (pribl. 40 - 50°C)? enkrat je 60°C, spet drugic 16°C
s to temperaturo se je dogajalo podobno tud ko se nism uporabu tistga programa za ohlajevanje procesorja.
hvala, LP
MI_KO ::
Zanimivo!
Takšne grafe je po mojem nemogoče doseči. To mora bir kakšen bug v programu al pa:
Maš mogoče nastavljeno, da se ti pri določeni minimalni temperaturi vent na cpu sam izključi? To je edn od možnih razlogov!
Če ne pa si ne znam predstavljat, kak lahko temperatura v 1s poskoči za dobrih 40°C!!! Pa še to brez kakršne koli obremenitve procesorja!!!
To se po mojem ne zgodi niti, če nimaš tega programa za hlajenje cpu in ti vent laufa le z minimalnimi zmogljivostmi.
Takšne grafe je po mojem nemogoče doseči. To mora bir kakšen bug v programu al pa:
Maš mogoče nastavljeno, da se ti pri določeni minimalni temperaturi vent na cpu sam izključi? To je edn od možnih razlogov!
Če ne pa si ne znam predstavljat, kak lahko temperatura v 1s poskoči za dobrih 40°C!!! Pa še to brez kakršne koli obremenitve procesorja!!!
To se po mojem ne zgodi niti, če nimaš tega programa za hlajenje cpu in ti vent laufa le z minimalnimi zmogljivostmi.
bodom ::
hja, fora je v tem, da mi isto pokaze tud sandra 2002. glih tku tista temperatura skace od 15 pa tja do 60°C, tku da ne more bit bug v programu
hmm...a ma se kdo kak komentar?
LP
hmm...a ma se kdo kak komentar?
LP
TESKAn ::
Samo BTW: če imaš windows 2000/XP, potem je programsko hlajenje procesorja že vgrajeno v sam sistem.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
krucymucy ::
Sam ne deluje baš najbolje z AMD-ji!!!
Aux temperatura ... ta temperatura je krneki!! men jo kaže 90 in kaj v mojmu kompu naj bi imelo 90˙C???
Aux temperatura ... ta temperatura je krneki!! men jo kaže 90 in kaj v mojmu kompu naj bi imelo 90˙C???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9053 (6452) | Vuli |
» | Možno pregrevanje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (873) | solatko |
» | Hlajenje x1600PROOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1062 (914) | CSSSS |
» | Tiho in hladnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2505 (1411) | drr |
» | JeeeeeeeeeeOddelek: Navijanje | 1269 (984) | ssokec |