Forum » Strojna oprema » Na LCD lučka utripa
Na LCD lučka utripa
nUUb ::
Pozdravljeni in hvala za pomoč!
Imam nekaj let star LCD display, ki je do sedaj deloval brezhibno, kar naenkrat pa je prenehal delovati.
Ko vklopim kabel za elektriko v zaslon, se lučka oz gumb za priklop prizge z zeleno barvo, nato pocasi ugasne, nato se ponovi vse skupaj.
Ni razlike ali je VGA priklopljen ali ne. Kabel za elektriko deluje sigurno.
Malo sem pogledal po Googlu in najdel tudi na Slo-Tech-u temo ampak je bil tu problem da ni bilo napajalnika na začetku.
Torej ve kdo kaj naj bi bilo narobe, je morda šla elektronika ali pa le napajalnik
LCD Monitor brez napajalnika - kakšnega kupiti?
Imam nekaj let star LCD display, ki je do sedaj deloval brezhibno, kar naenkrat pa je prenehal delovati.
Ko vklopim kabel za elektriko v zaslon, se lučka oz gumb za priklop prizge z zeleno barvo, nato pocasi ugasne, nato se ponovi vse skupaj.
Ni razlike ali je VGA priklopljen ali ne. Kabel za elektriko deluje sigurno.
Malo sem pogledal po Googlu in najdel tudi na Slo-Tech-u temo ampak je bil tu problem da ni bilo napajalnika na začetku.
Torej ve kdo kaj naj bi bilo narobe, je morda šla elektronika ali pa le napajalnik
LCD Monitor brez napajalnika - kakšnega kupiti?
st0jko ::
Težko je ugibat tako na daljavo, ampak če se ne prižge, bi rekel da je problem v napajalniku.
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15256 (5007) | acookook |
» | USB ne delaOddelek: Strojna oprema | 4015 (3066) | bastadu |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1663 (1266) | patron |
» | Računalnik se ne zažene!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2780 (2526) | s1e2x3y |
» | Težave z Matrix BTV FlatOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1487 (1406) | Azrael |