Forum » Pomoč in nasveti » računalnik zmrzne ob downloadanju
računalnik zmrzne ob downloadanju
smes ::
Pozdravljeni.
Imam en problem. Računalnik mi zmrzne vedno tedaj, ko downloadam nekaj iz interneta. Uporabljam brezžično omrežje in sicer imam mrežno kartico "PCI mrežna kartica TP-Link TL-WN350GD", nova. Sem probal prestavit iz enega slota v drugi slot. Probal na xp in na win7. Ali je možno, da je mrežna zanič oz. kaj bi lahko to bilo, ker drugače računalnik, če se ne downloada ne zmrzne. In še nekaj opazil sem, da je "sata power cable" tam, ko se vtakne na disk malce odlomljeno in mogoče, ne drži skupaj kot bi moralo. Komponente se ne pregrevajo. Ob inštalacijah programov ne zmrzne. Prosim za pomoč
Imam en problem. Računalnik mi zmrzne vedno tedaj, ko downloadam nekaj iz interneta. Uporabljam brezžično omrežje in sicer imam mrežno kartico "PCI mrežna kartica TP-Link TL-WN350GD", nova. Sem probal prestavit iz enega slota v drugi slot. Probal na xp in na win7. Ali je možno, da je mrežna zanič oz. kaj bi lahko to bilo, ker drugače računalnik, če se ne downloada ne zmrzne. In še nekaj opazil sem, da je "sata power cable" tam, ko se vtakne na disk malce odlomljeno in mogoče, ne drži skupaj kot bi moralo. Komponente se ne pregrevajo. Ob inštalacijah programov ne zmrzne. Prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7582 (6496) | acidos |
» | PC zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1073) | premak |
» | Win XP -> zmrzovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1030) | iMark |
» | Router Level One FBR-1417TX zmrzujeOddelek: Omrežja in internet | 956 (904) | strictom |
» | linux in podpora matičnih plošč, procesorjevOddelek: Operacijski sistemi | 1233 (999) | moj_nick |