Forum » Pomoč in nasveti » Predogled spletne strani
Predogled spletne strani
tipsy21 ::
Lp
Najprej naj povem, da nimam kaj veliko pojma od računalnikov, zato se bo tole vprašanje katereme zdelo smešno, ampak vseeno...
Zanima me ali se da na kakšen način skopirati internetno stran, ki jo imam odprto v predogledu tiskanja, namreč to stran iz predogleda tiskanja bi rad skopiral v Word. Ker npr. če kopiram direktno stran(internetno stran) katero hočem imeti, se ne bodo vsi podatki skopirali oz. bodo večji od tistih v predogledu tiskanja, bo manjkal kakšen znak, slika itd.
Torej če poznate kakršenkoli način za kopiranje predogleda strani(internetne strani) mi ga prosim povejte. Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem :)
Najprej naj povem, da nimam kaj veliko pojma od računalnikov, zato se bo tole vprašanje katereme zdelo smešno, ampak vseeno...
Zanima me ali se da na kakšen način skopirati internetno stran, ki jo imam odprto v predogledu tiskanja, namreč to stran iz predogleda tiskanja bi rad skopiral v Word. Ker npr. če kopiram direktno stran(internetno stran) katero hočem imeti, se ne bodo vsi podatki skopirali oz. bodo večji od tistih v predogledu tiskanja, bo manjkal kakšen znak, slika itd.
Torej če poznate kakršenkoli način za kopiranje predogleda strani(internetne strani) mi ga prosim povejte. Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem :)
- spremenil: bluefish ()
bluefish ::
Ej, si pa opis tako zapletel, da je že težko karkoli pametnega svetovati.
Ti torej želiš v Word dokument prilepiti sliko strani?
Ti torej želiš v Word dokument prilepiti sliko strani?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | excell ne tiska pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 645 (499) | Juice |
» | Word - nujno rabim pomoč!Oddelek: Programska oprema | 6601 (6374) | SanAndreas |
» | A se kdo spozna na excel ?Oddelek: Programska oprema | 4416 (3612) | smrekca |
» | Del besedila v MS Word ne želim natisnit... Kako?Oddelek: Programska oprema | 1196 (1130) | Tomay |
» | Preklet M$ Word xpOddelek: Programska oprema | 992 (933) | dr.J |