Forum » Operacijski sistemi » Ni zvoka z drugo grafično
Ni zvoka z drugo grafično
Swiper ::
Pozdravljeni,
Imam en HP računalnik, a6115.uk in sem hotel dat drugo grafično kartico, GeForce G210, in po naslednjem reštartu sploh nimam zvoka, sistem se obnaša kot da ni inštaliranih driverja. Sploh se niti ne zažene oni Realtek sound manager. Z staro kartico, 8400GS, vse normalno dela. Probal sem spucat vse drivere za grafično in zvočno, naložil nove in spet je ista situacija. Z 8400GS zvok normalno dela, z G210 sploh ni zvočno naprave niti v control panelu pod "Sounds", niti v "Device Manager". Uporabljam Windows XP Pro SP3. V čem bi lahko bila finta?
Imam en HP računalnik, a6115.uk in sem hotel dat drugo grafično kartico, GeForce G210, in po naslednjem reštartu sploh nimam zvoka, sistem se obnaša kot da ni inštaliranih driverja. Sploh se niti ne zažene oni Realtek sound manager. Z staro kartico, 8400GS, vse normalno dela. Probal sem spucat vse drivere za grafično in zvočno, naložil nove in spet je ista situacija. Z 8400GS zvok normalno dela, z G210 sploh ni zvočno naprave niti v control panelu pod "Sounds", niti v "Device Manager". Uporabljam Windows XP Pro SP3. V čem bi lahko bila finta?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DAB+ avtoradio kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10909 (5870) | stratosD |
» | Procesor deluje na ~100%, ne glede na uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3547 (2791) | GupeM |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5321 (4926) | 2009cero |
» | Lenovo G550A sleep problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 863 (817) | gorenjc |
» | Primerjava dveh malo starejših grafičnih PCIEX16Oddelek: Strojna oprema | 1199 (1091) | jest10 |