Forum » Programska oprema » Media player
Media player
Djuro ::
Zdravo!
Na disku se mi valja kup glasbe, pravljic, risank, filmov.
Sedaj zadeve predvajam tako, da s TotalCMD poiščem želeni fajl oz. folder in ga drag&dropnem v VLC ali WMP (winXP).
Zanima me, če obstaja kakšen predvajalnik, ki bi bdel nad določenimi folderji, recimo samodejno dodal nove stvari znotraj teh folderjev, hkrati pa bi omogočal nek iskalnik (npr, če bi vpisal BonJovi, bi izpisal vse folderje s tem imenom (in predvajal njihovo vsebino).
Hvala za predloge.
Na disku se mi valja kup glasbe, pravljic, risank, filmov.
Sedaj zadeve predvajam tako, da s TotalCMD poiščem želeni fajl oz. folder in ga drag&dropnem v VLC ali WMP (winXP).
Zanima me, če obstaja kakšen predvajalnik, ki bi bdel nad določenimi folderji, recimo samodejno dodal nove stvari znotraj teh folderjev, hkrati pa bi omogočal nek iskalnik (npr, če bi vpisal BonJovi, bi izpisal vse folderje s tem imenom (in predvajal njihovo vsebino).
Hvala za predloge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win Vista - disk space gone missingOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1255) | AC_DC |
» | ASP in loop problemOddelek: Izdelava spletišč | 1472 (1319) | rap3r |
» | Kateri program za pobiranje E-mailovOddelek: Programska oprema | 2928 (2426) | opeter |
» | FolderAccess2.1Oddelek: Programska oprema | 1232 (1170) | barelyLegal |
» | vkljucevanje txt datoteke v ...Oddelek: Programiranje | 1578 (1354) | webblod |