Forum » Pomoč in nasveti » bios crash
bios crash
1metek ::
pozdravljeni ali mogoče kdo ve kak trik za reševanje biosa na gigabyte-ovi plati x48-ds4 r1.3 gor je bil nameščen zadnji bios za 45 nano procesorje sam pa imam 65 nano q6600 za katerega naj bi bila boljša original verzija ko sem ga flashnil v q-flashu je zadevo opravil do konca in napisalo je passed... kasneje sledi reboot in računalmik se ugaša še predno pride do biosa poizkusil sem izvleči baterijo in dotik dveh pinov po eni minuti da bi bil ziher sem pri izvlečenem kablu in odstranjeni bateriiji pritisnil tudi gumb za vklop ampak brez uspeha... računalnik se prižge in po dveh sekundah ugasne potem se ponovno prižge za 5 sek in ugasne...
vhala za nasvete
vhala za nasvete
Duhec ::
Hm, če bi bilo kaj narobe s flashom bi plata, če ima dualbios, sama prepisala iz backup biosa preko delujočega ob naslednjem zagonu.
Poizkusi štartat komp brez kakih usb naprav.
Pa je na ekranu sploh kakšen menu ? Poizkusi vseeno stisnit Del tipko.
Poizkusi štartat komp brez kakih usb naprav.
Pa je na ekranu sploh kakšen menu ? Poizkusi vseeno stisnit Del tipko.
V-i-p ::
A ta fora ne pali več? Držiš DEL tipko in potem gumb za vklop računalnika (tipko pa še vedno držiš) in po parih sekudah resetira bios? Če je zaflešan ne bo pomagalo, probaš pa lahko.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Pyr0Beast ::
Dual bios nekako deluje samo ko je sistem že zalavfan. Če je skoruptan en ali drugi, nisem imel občutka da bi se kaj veliko premikalo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
1metek ::
nič ne bo plata je hin nekaj drugega je šlo kolega je probal s programatorjem za bios in brez uspeha... sem pa že naročil asus rampage formulo z x48
GA X48-DS4 R.I.P. dobra je bla veliko boljša od P5KC P35 slava ji
hvala za pomoč
GA X48-DS4 R.I.P. dobra je bla veliko boljša od P5KC P35 slava ji
hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | osebni računalnik ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1995 (1305) | Wolfman |
» | Display driver has stopped...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4306 (3701) | stricky |
» | Scanning BIOS image in hard drive?Oddelek: Strojna oprema | 2422 (1992) | misek |
» | Racunalnik se ne zazeneOddelek: Strojna oprema | 1942 (1736) | B0rg |
» | DDR3 osnovna plošča ? , DDR3 ram?Oddelek: Kaj kupiti | 2008 (1705) | bluefish |